Chávez szerint lehetett élet a Marson

2011. március 23. 10:08

A marsi élet a kapitalizmus és az imperializmus miatt pusztulhatott ki a venezuelai elnök szerint.

2011. március 23. 10:08

Hugo Chávez venezuelai elnök szerint valószínűleg volt élet a Marson, de az a kapitalizmus és az imperializmus miatt kipusztult - mondta a víz világnapján. Chávez figyelmeztette a világot, hogy a vízkészletek fogynak a Földön. „Vigyázzatok! Itt, a Föld bolygón sivatagok vannak ott, ahol évszázadokkal ezelőtt erdők voltak. És sivatagok vannak ott, ahol korábban folyók voltak” - figyelmeztetett.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gróf Bercsényi
2011. március 27. 23:02
Ha már az újkori gyarmatosításból kimaradtunk... prdig milyen jó lenne, ha öt-hat afrikai és ázsiai országban a amagyar lenne a hivatalos államnyelv! A Mars gyarmatosításakor jobban résen kell lennünk.
Karcsi75
2011. március 25. 08:01
Szegény Hugo, északi pajtásainál fogyóban az olaj bármiben lefogadom, hogy az ellenzéke meg fog erősödni egy-két éven belül. Aztán jönnek megvédeni a polgári lakosságot a derék demokraták!
prosz-tata
2011. március 24. 14:19
kűggyük má' oda az ÖSSZES magyar politikust. Ha szépen felépítenének egy civilizációt, visszajöhetnek, ha nem akkor........
honphibu
2011. március 23. 19:52
Szerintem egy nap, ha majd Orbán Viktor kijelenti, hogy valóban volt élet a Marson, méghozzá Magyarok lakták, kurva sokan fognak itt helyeselni neki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!