Lukasenko nem szereti a melegeket

2011. február 20. 11:08

Éljen normális életet, tanácsolta valószínűleg tavaly novemberben a vállaltan homoszexuális Guido Westerwelle német külügyminiszternek Aljakszandr Lukasenko fehérorosz elnök, akiről annak kapcsán derül ki ez, hogy Minszkben megrendezték az első melegfelvonulást.

2011. február 20. 11:08

„Megmondtam neki őszintén, szemtől szembe, hogy normális életet kell élni” - mondta Lukasenko arról, hogyan tette helyre a közismerten meleg német külügyminisztert annak tavaly novemberi látogatásán. A fehérorosz diktátor ugyanis nem szereti a melegeket. A fehérorosz sajtószolgálat annak apropóján tette közzé Lukasenko mondatait, hogy a Valentin-nap alkalmából megrendezett, a mínusz 20 fokos hideg miatt körülbelül 10 percig tartó minszki melegfelvonuláson alig tucatnyian vettek részt.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. február 21. 08:16
Luki, nem szereti a melegeket, de a melegek, nagyon tudnák szeretni Őt, mert olyan férfias.
Csubakka
2011. február 20. 21:31
Mostoha Luki
Serio
2011. február 20. 18:04
Hejj, még a bolsevik is jó bolsevik, ha utálja a melegeket! Magyarok! Férfiak és asszonyok! Sztálinnál jobban kevesen gyűlölték a melegeket! Hajrá, menjetek sietve a Felvonulási térre, és építsétek újra a Sztálin-szobrot!
Csigorin
2011. február 20. 14:20
Miert zavarja oket a minusz husz? hat ok "melegek" nem?? :D Amugy riszpekt Lukanak, bar az igaz hogy nem ezert szeretjuk :) Ugy elkepzelem ahogy Alekszandr, meg a minszki fopolgarmester ill rendorfonok tanakodnak hogy na mi legyen? Tudod mit, engedelyezzuk, ugyis befagy a valaguk a hidegben aztan meg jopont is jon erte nyugatrol ))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!