Orgia a NATO-csúcson

2010. november 26. 11:38

A lisszaboni NATO-csúcs tárgyalásainak feszültségét a grúz delegáció állítólag nyolcvan prostituált segítségével próbálta meg levezetni. A politikusok hajnalig mulattak, végül Nicolas Sarkozynek kellett kihívnia a rendőrséget.

2010. november 26. 11:38

Nyolcvan örömlány csatlakozott az örmény delegációhoz a novemberi NATO-csúcson - írja a Correio de Manhã portugál napilap. A grúz és örmény diplomaták a feleségükként mutatták be a prostituáltakat. Az újság szerint diplomaták olyan hangosak voltak, hogy a francia delegáció nem tudott aludni, és végül állítólag maga Nicolas Sarkozy ki is hívta a rendőrséget.

Az ellenzéki grúz kereszténydemokraták már szorgalmazzák a felelősségre vonást, mivel az incidens ronthat Grúzia megítélésén - írja a Georgian Times. Az autoriter Mihail Szaakasvili elnök visszautasította a vádakat, szerintük az oroszok állhatnak a lejárató kampány mögött.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
virág andrás
2010. november 29. 18:24
Ez így első olvasatra marhaság. Ha egy NATO csúcson ilyen a biztonsági kontroll, akkor azoknak végük. A legjobban az tetszett, hogy Sarkozy kihívta a rendőrséget! Ettől függetlenül minden antipátiám a grúz-izraeli főcsinovnyikoké. Lehet, hogy valamelyik úgy berúgott, hogy nem tudott a liftből kiszállni. Ilyet már láttam hasonló eseményen.
HSL
2010. november 27. 04:03
Bezzeg ha valaki aki anno egy picit is kritizálni merészelte Szakadtvilit a fideszes blogokon... és lám 2x2=4, nem 5. A nyilvánvalóan zakkant kalandor tényleg zakkant kalandornak bizonyult. Wow. Bár lehet, hogy a grúz elnök is csak karaktergyilkosság áldozata, mint Meggyes Esztergomban. (by the way, az ipse Soros felfedezettje.)
negeev
2010. november 26. 22:11
Egy valamit nem értek: Hol itt a probléma?
predator
2010. november 26. 12:43
Húha. Le autoriterezte az "enyhe oroszundort" érző mandiner a nagy szaakasvilit? Hát mi folyik itt Gyöngyösön?:D Látom megy a készülés a 30-i moszkvai vizitre. Vagy esetleg tényleg rájöttek,hogy a háborút nem épp Oroszország,hanem a nyakkendőzabáló "szegény demokrata" indította?Amúgy biztos voltam benne,hogy az oroszokra fogja ez az idióta az ügyet. Ha becsapódik egy kisbolygó a földre az oroszokra fogná,hogy ők csinálták,ők irányíották ide az égitestet. Ritka szánalmas egy ember.Sztálin hazájától persze nem kell meglepődni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!