„Jogszerű” volt a segélyflotta megtámadása

2010. augusztus 26. 17:14

Az izraeli katonai főügyész szerint jogszerű volt, hogy nemzetközi vizeken támadták meg a gázai övezetbe tartó segélyhajókat. Mint ismert, az attaknak kilenc halálos áldozata volt.

2010. augusztus 26. 17:14

Aviháj Mandelblit dandártábornok csütörtökön egy, a támadást vizsgáló izraeli bizottság előtt azt mondta, tudta, hogy problémát okozhat, ha nemzetközi vizeken indítják meg a katonai akciót. A főügyész szerint azonban a lépés jogszerű volt, mivel fennállt annak a veszélye, hogy a segélyflotta esetleg fegyvereket vagy terroristákat szállít.

A vizsgálóbizottság előtt korábban már Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő, Ehud Barak védelmi miniszter és Gabi Askenázi vezérkari főnök is tanúvallomást tett.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagytestver
2010. augusztus 29. 00:42
No, en nem konnyezek a muszlimokert, hiszen harcban estek el, igy a Paradicsomba jutnak, ahol megtisztitott nok szolgalnak nekik, benne van a Koranban, mar nem tudom hanyadik szura.
Gyula45
2010. augusztus 27. 08:12
Második András* Aranybullája: XXIV. CIKKELY Pénzverő kamaraispányok, sótisztek, vámosok országunk nemesei legyenek. 1 §. Izmaeliták és zsidók ne lehessenek.
phaidros
2010. augusztus 26. 23:50
Antiszemiták vagytok, fúj.
Öreg
2010. augusztus 26. 20:59
A BKV-nál meg jpgszerüek voltak a többtizmilliós kifizetések. A kérdés csak az, hogy ki "gyártotta" a jogot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!