Zsidók, menjetek vissza Magyarországra!

2010. május 25. 09:26

Cionista zsidók Menjetek vissza Magyarországra! és Menjetek vissza Lengyelországra! felkiáltásokkal szidják a New Yorkban felvonuló ultraortodox zsidókat.

2010. május 25. 09:26

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Men
2010. május 25. 22:52
Embörök! Nem olyan egyszerű eligazodni az isten állatkertjében, hogy ortodox zsidók meg nem ortodox zsidók. A helyzet ennél jóval bonyolultabb. Pont az ortodoxok egy része tesz jelentős erőfeszítéseket a Jordánon túli területeken való letelepedésre és kerül konfliktusba a helyi palesztinokkal. Más része az ortodoxiának meg tagadja Izrael állam legitimitását. Szóval ahány irányzat annyiféle hozzáállás Izraelhez államhoz. A demokrácia éppen arról ismerszik meg, hogy mindenki szabadon kifejtheti az általa vallott nézeteket még ha azokkal saját népét és vallását tagadja is meg az elmeháborodott nézeteket valló magyar vagy ukrajnai gyökerű haszid.
Kosinva
2010. május 25. 17:33
Bár legalább szépen látszik az amerikai véleménynyilvánítási szabadság. Ott gyakorlatilag horogkeresztes zászlóval is lehet vonulgatni.
smalladam
2010. május 25. 12:43
"Tehát az ortodox, Amerikában élő zsidók (akik egyébként máig őrzik magyar gyökereiket) az Izraeli állam ELLEN tüntetnek" ez csak egy csoportosulás az ortodoxokon belül. a többieknek fontos izrael, a tel aviv-i ben gurion repülőtéren a belépési oldalon bőven lehet találkozni velük:)
miloka
2010. május 25. 12:18
Tehát a szemiták, antiszemitáznak! :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!