Egymilliárd dolláros veszteség

2010. április 20. 10:28

Nyolcmillió utast és egymilliárd dollárt vesztettek a légitársaságok az izlandi vulkánkitörés miatt, olvasható az Origo lapszemléjében.

2010. április 20. 10:28

A Wall Street Journal szerint a World Trade Center elleni 2001-es terrortámadás óta ez volt a legnagyobb légiforgalmi zárlat, ami hatalmas veszteséget okozott a légitársaságoknak.

A WSJ szerint egy átlagos napon 337 repülőgépjárat közlekedik az Egyesült Államok és Európa között, de az amerikai társaságok a járatok 85 százalékát leállították a vulkáni hamufelhő miatt.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sky.net
2010. április 20. 20:56
kártalanítsuk őket vagy mi a lófaszért sírnak ? ez a légitársaságok saját kockázata: ilyen üzlet ez ...nem gyó az idő , sok a hó vagy troszkázik egy tűzhányó... akkor nem megy a reptetés oszt jónapot ez nem veszteség hanem elmaradt haszon ... veszteség az lenne ha lepotyog vagy 20 gép , meg összeszakad 3 váróterem a hó súlya alatt ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!