9/11: Légifotók

2010. február 11. 11:22

Soha nem látott, archivált helikopteres légifelvételeket közölt szerdán az ABC News hírcsatorna 2001. szeptember 11. borzalmairól.

2010. február 11. 11:22
A felvételek az eddigiekhez képest új látószögből mutatják az eseményeket. Látni lehet például, ahogy a füsttakaró elborítja Manhattan egét, vagy ahogy lángokban állnak a Kereskedelmi Világszervezet ikertornyainak felső szintjei.
 
Az ABC még tavaly kérte ki a képeket az információs szabadságról szóló amerikai törvényre hivatkozva a Nemzeti Szabványügyi és Technológiai Intézettől.
 
A képeket Greg Semendinger, a New York-i rendőrség nyomozója készítette, aki három órát töltött a levegőben a helyszín felett, és fokozatosan ébredt rá, hogy nem véletlen tragédia, hanem terrortámadás történt, az ablakokból kihulló „tárgyak” pedig valójában halálfélelmükben kiugró emberek voltak.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de ki az a Gyurcsányi?
2010. február 11. 14:20
Biztosítási csalás (többek között).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!