SIC a háromszéki autókon

2009. június 24. 10:09

Új rendszámot kaptak a háromszéki önkormányzatok autói.

2009. június 24. 10:09

Lecserélték a rendszámokat a háromszéki önkormányzatok autóin, amelyek így a jövőben SIC feliratú rendszámtáblával közlekednek. Mint ismeretes, nemrég bejelentették, hogy 2010-től saját domain címe lesz Székelyföldnek, amely szintén a .sic rövidítést kapta. A névválasztás nem csak a regionális identitást jelöli, hanem a székely szabadság történelmi gyökereit is.

A tervek szerint minden magyar többségű önkormányzat autójának rendszámtábláját SIC-re cserélik, és arra kérik a magánszemélyeket, hogy ilyen matricát ragasszanak az autójukra. (mti)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemhivo
2009. június 24. 22:00
Mindenesetre ez a kezdeményezés jóval szimpatikusabb, ráadásul sokkal produktívabb is a hülye NMO-s matricáknál... Azok a matricák ráadásul a románoknak semmit nem jelentettek, mert nem is értették,.. Ez legalább egyértelmű..Ráadásul ez a modern "függetlenedés" nem jelenti a múlt századi irredentizmust.. Gratula..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!