Köszönjük észrevételeiket!

2023. július 06. 14:13

Visszajelzéseik alapján további fejlesztéseket hajtunk végre.

2023. július 06. 14:13

Tisztelt Olvasóink és Kommentelőink!

Köszönjük a technikai és design átállásunk után írt észrevételeiket.

A visszajelzéseket alaposan tanulmányozzuk, azok alapján rövidesen további fejlesztéseket hajtunk végre, az olvasói és kommentelői élmény fejlesztésére.

Köszönjük türelmüket, maradjanak velünk!

Üdvözlettel,

a Mandiner csapata

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 732 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2024. március 19. 17:44
A régi jobb volt! És kérjük vissza az X-et!
korona.2.0
2023. augusztus 02. 08:26
Maga az oldal nem ÁTTEKINTHETŐ ilyen formában. A régi varázsa és praktikuma abban volt, hogy áttekinthető volt. NAGYON ROSSZ, HOGY NEM LEHET JAVÍTANI A BEÍRT SZÖVEGET. NINCS MÓD AZ UTÓLAGOS SZERKESZTÉSRE. Pedig milyen egyszerű lehetne, ha lenne három pont, mint a youtubenél. Remélem, panaszaink nem lesz csupán CSAK PUSZTÁBA KIÁLTOTT SZÓ !
bagira002
2023. augusztus 02. 01:48
Régi Mandíner tartalma sokakat érdekelt véleményekből csipegettek , beíró úgy érezte gondolkozásra késztetik a közéletben részt vegyen . .................... Mandínerből FOS lett szarizmus , gyanítom Brüsszelnek igyekeztek megfelelni véleménytábort megbontani , vélemény szabadságát elgáncsolták közre adása pusztába kiáltott szó .
Pandaka pygmaea
2023. július 27. 18:09
Szeretném jelezni, hogy mobilról továbbra is förtelmesen akadozó és lassú az egész. Ja, és a kommentek régi platform szerinti áttekinthetőségét, kereshetőségét és módosíthatóságát legyetek szívesek visszaállítani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!