Hetilap

Nick Vujicic

A keresztényeknek részt kell venniük a politikában
V. évfolyam 38. szám

Így tud bejelentkezni a Mandiner megújult felületére

2023. július 03. 21:18

A sikeres bejelentkezéshez minden regisztrált felhasználónknak új jelszót kell létrehoznia.

2023. július 03. 21:18
null

Kedves Olvasóink!

A Mandiner mostanra a top 10 közéleti fókuszú magyar hírportál közé emelkedett, s közben nyomtatott hetilapunk olvasottsága is évről évre növekszik.

Megújul a mandiner.hu

Célunk továbbra is az, hogy minőségi hírportálként átfogó, gyors, pontos és tisztességes hírszolgáltatást nyújtsunk olvasóinknak; emellett közéleti fókusszal, de minden egyéb fontos témát is érintve riportokban, tudósításokban, interjúkban, elemzésekben kövessük és értelmezzük hazánk és a világ eseményeit; folytassuk a visszhangkamrák idején egyre fontosabb, széles körű szemlézésünket is; valamint értékrendünket képviselve, de vitára és párbeszédre nyitottan vegyünk részt a minőségi hazai nyilvánosság alakításában.

Ennek érdekében a mandiner.hu felület 2023. július 4-én megújul! Új köntösben, de a Mandiner közössége által megszokott minőséggel és új funkciókkal várjuk olvasóinkat a mandiner.hu oldalon! Az új funkciókról, amelyeket az elkövetkező időszakban fokozatosan vezetünk be, hamarosan részletes tájékoztatást adunk.

Így tud bejelentkezni a Mandiner felületére

Az átállás kapcsán a regisztrált olvasóinkat arra kérjük, hogy legkorábban 2023. július 4-én (kedden) délelőtt a megújult felületünkre való első bejelentkezéskor az „Elfelejtette a jelszavát?” lehetőségre kattintva hozzanak létre új jelszót, ugyanis korábbi jelszavukkal nem fognak tudni bejelentkezni, így kommentelni vagy előfizetni sem.

A sikeres jelszómódosításhoz a regisztrációkor megadott e-mail-címükre lesz szükség. Erre a címre küldünk egy linket, amelyre kattintva továbbnavigáljuk Önt, ahol új jelszót adhat meg felhasználói fiókjához. A regisztrált e-mail-címe minden olvasónknak az az e-mail-címe, amelyre az ebben a cikkben foglalt tájékoztatást megkapja. Amennyiben a jelszóváltoztatás kapcsán nehézségekbe ütköznek (például regisztrált e-mail-címükre már nem emlékeznek), kérjük, írjanak a kapcsolat@mandiner.hu e-mail-címre.

Amennyiben bármilyen kérdésük/észrevételük/panaszuk lenne a Mandiner megújult felülete, a már meglévő fiókjuk, előfizetésük kapcsán, kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal a kapcsolat@mandiner.hu e-mail-címen!

Köszönjük olvasóinknak, hogy eddig velünk tartottak – legyen így az előttünk álló időben is!

Üdvözlettel,

a Mandiner csapata

 

 

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik