Zelenszkij kifakadt, szerinte „gyalázatos közöny” uralkodik világszerte a gátszakadás után

2023. június 12. 06:37

Az ukrán elnök nehezen fogadja el, ha nem ítélik el Oroszországot bizonyítékok hiányában.

2023. június 12. 06:37
null

Az Ukrajinszka Pravda az ukrán elnök hétvégi videóüzenetéről írt, ahol Volodimir Zelenszkij bevallotta: bántja őt, hogy a nemzetközi szervezetek „gyalázatosan közönyösek” maradtak a Nova Kahovka-i gátrobbantás ügyében, ami természeti katasztrófát okozott.

„Azt látjuk sajnálatosan, hogy világszerte szégyenteljes

Szerinte a nemzetközi szervezetek nem küldtek mentőcsapatokat a helyszínre egy hét eltelte után sem, sőt, a világ vezető politikusai nem ítélték el Oroszországot. Zelenszkij ebből arra következtet, hogy így arra bíztathatják az oroszokat, hogy kövessenek el hasonló akciókat.

Nyitókép: Képernyőmentés

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2023. június 12. 20:05
1..2 taktikai atom és vége lesz a 'közönynek'..
KBA98
2023. június 12. 18:13
..pedig hogy igyekszel te szemét, hogy mindenkiből mindent kicsavarj!
citromosParizer
2023. június 12. 17:11
akkor is ez volt, amikor Kijev mellett saját maguk robbantották fel a gátjukat. akkor sem vitték el az ukrán vezetést háborús bűnök miatt, most pont csak ugyanez van
Kivűlálló
2023. június 12. 17:10
"Az ukrán elnök nehezen fogadja el, ha nem ítélik el Oroszországot bizonyítékok hiányában." Meg a büdös kurva anyját Zelenszkijnek, azt! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!