Zelenszkij tanácsadója: még nem indult meg az ukrán ellentámadás

2023. június 07. 20:20

„Ha ellentámadást indítunk, azt mindenki tudni és látni fogja” – jelentette ki Olekszej Danyilov.

2023. június 07. 20:20
null

Olekszej Danyilov, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács titkára megjegyezte, hogy az oroszok összekeverték az ukrán fegyveres erők helyi sikereit az ellentámadással – közölte az Unian ukrán hírügynökség.

Ez alapján tehát az ukrán fegyveres erők még nem indították el a tervezett ellentámadást, de Danyilov szerint annak kezdete mindenki számára nyilvánvaló lesz.

Ha ellentámadást indítunk, azt mindenki tudni és látni fogja” – tette hozzá a Zelenszkij egyik legfőbb tanácsadója.

Nyitókép: Muhammed Enes Yildirim/Anadolu Agency via Getty Images

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2023. június 08. 00:56
olyan ez az ukran ellentamadas mint a fonok fasza a titkarnoben: benn van mar? igen! huuu de nagy!
Palmimi85
2023. június 07. 23:49
Nem indult meg, mert még nem látszik a vége, ... igaz viszont hogy eleje nincs is... Csak szavakban! Azért ez a zselatin beírta magát a történelembe: hogyan kell háborúzni pénz és fegyver nélkül, illetve egy ukrán farokkal nemcsak a csalánt lehet verni, hanem gyilkolni is, amikor éppen ne zongorillázik... Ez az ukrán alkesz annyira alatta van mindennek, ami emberi, hogy nem lehet rá szavakat találni, a józan ész csak megáll és próbál látni valamit...
Orange79
2023. június 07. 22:58
Ki nem szarja le?!
Kanóc
2023. június 07. 22:39
not yet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!