Ukrán lap: fennáll a lehetősége, hogy újabb hadifoglyok érkezzenek Magyarországra

2023. június 27. 14:07

A Jevropejszka Pravda cikke szerint Ukrajna akár államközi pert is indíthat Magyarország ellen.

2023. június 27. 14:07
null

A Jevropejszka Pravda pénteki cikkében arról ír, mi történt azzal a 11 kárpátaljai hadifogollyal, akiket az orosz ortodox egyház közbenjárására Oroszország átadott Magyarországnak. A cikk szerzője szerint „Ukrajna tisztában van azzal, hogy Magyarország és Oroszország különleges szolgálatai között úgynevezett egyházközi párbeszédnek álcázott párbeszéd folyik”, és hozzáteszi:

Ezzel kapcsolatban az ukrán lap azt írja, felmerült, hogy Kijev államközi pert indít Magyarország ellen az Emberi Jogok Európai Bíróságán azzal vádolva hazánkat, hogy jogtalanul fosztja meg az ukránokat a szabadságuktól. Egyelőre viszont nem érkezett ilyen jellegű fellebbezés Strasbourgba, és nem biztos, hogy fog.

Nyitókép: Twitter/@HromadskeUA

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2023. június 27. 21:04
Az fáj a legjobban nekik, hogy ezek az emberek lehetőséget kaptak egy új életre, miután megjárták a poklot. Ők meg csak visszaküldenék őket a húsdarálóba. Kíváncsi lennék mi történt azokkal akik hazamentek.......meg mi van a családjukkal, arról kellene regélni.......
irondome
2023. június 27. 18:45
Ahelyett, hogy örülnének a foglyok szabadulásának, fenyegetőznek. Csak a szokásos ukránkodás: köszönet helyett belerúgni abba, aki segít nekik.
lendvaiildiko
2023. június 27. 18:20
Akkor most az szeretnék, hogy fogságban maradjanak az ukrán állam harcosai, vagy örülnek a fogolycserének?
Rasdi
2023. június 27. 17:51
Ezek hülyék. Ahelyett, hogy örülnének. A híradások szerint a szabadonbocsátott hadifoglyok közül páran, vélhetően akik akartak, már haza is tértek Magyarországról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!