Putyin számára nincs más út, csak a bekeményítés – Mandiner Harctér

2023. június 29. 17:04

Eltűnt tábornokok háborúja, találgatások, bizonytalanságok és titkosszolgálati vizsgálatok a hétvégi lázadást követően. Az események ártottak Putyinnak, ezért nem nagyon maradt más lehetősége, mint bekeményíteni, hogy ne kezdjék ki hatalmát, ne legyenek újabb, hatékonyabb lázadások. Itt a Harctér legújabb adása Robert C. Castellel és Bendarzsevszkij Antonnal.

2023. június 29. 17:04
null
Pócza István
Pócza István
  • Hova tűntek az orosz tábornokok? 
  • Tisztogatás indult Oroszországban? 
  • Ez lenne a vég kezdete Putyin számára?

Többek között ezekről beszélgettünk a Harctér legújabb adásában. 

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg: 

A beszélgetés podcast formában is meghallgatható: 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2023. június 30. 11:53
The Darkness Ahead: Where The Ukraine War Is Headed mearsheimer.substack.com/p/the-darkness-ahead-where-the-ukraine
Mandolini
2023. június 29. 20:35
Anton rengeteget beszél! Egy mondatot harmincszor elmond. Nem szól neki senki, hogy otton gyakorolja a tömörségre való szorítkozást? Nem lesz meggyőzőbb, ha csak mondja, mondja és csak mondja!!!!!!!
Akitlosz
2023. június 29. 20:06
"Szakértők" számára nincsen más út, csak a szófosás.
3957
2023. június 29. 19:41
Pócza úrnak egy javaslat: vagy Bendaszéhez válasszon egy partnert, és akkor tudom, hogy nem érdekel, vagy RCC-hez. Értem a műsorszerkesztők esélytelen igyekezetét, hogy "kiegyensúlyozott legyen a tájékoztatás". Ez olyan kísérlet, mint a kommunizmus mai médiára alkalmazott járhatatlan útja. Ezért, ebben az esetben a végtelenül értelmetlen igyekezetet látom a bizonyos tájékoztatási kiegyensúlyozásra. Bendazsé inkább a Demkó partnere, vagy vannak még bőven, akik OK-k lehetnek erre. Ami RCC-t illeti, ő szólóban abszolút hasít! Olyan, mint Verstappen az F1-ben. De biztosan lenne hozzá "méltó" beszélgető partner, ha nem is minden idők másik világbajnok jelöltje az illető, de objektív. Pócza úrra bízom a választást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!