Késsel támadt az apjára Orosházán, a rendőrök lövéseket adtak le, de még ekkor sem adta meg magát

2023. június 13. 08:30

Végül az egyik intézkedő egyenruhás kénytelen volt rálőni.

2023. június 13. 08:30
null

Hétfőn a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába délután négykor érkezett bejelentés arról, egy késes támadás történt. Egy nő arról tájékoztatta a hatóságokat, hogy otthonukban, egy orosházi tanyán a fia nyakon szúrta az édesapját.

A 20 éves férfit kizárták az épületből. A segélyhívásra érkező rendőrök a tanya közelében találkoztak vele. Nem volt hajlandó igazolni magát, többszöri felszólításra sem tette le a kést.

Az egyik rendőr kétszer a levegőbe lőtt. A férfi a figyelmeztető lövések után sem tette le a kést, a rendőrök irányába indult, ezért egy másik rendőr rálőtt. A férfit a medencéjénél érte a lövés, a mentők rendőri kísérettel kórházba szállították. Az apát is kórházba vitték.

A parancsnoki kivizsgálás megállapította, hogy a rendőri intézkedés, a lőfegyverhasználat jogszerű, szakszerű és arányos volt. A történtek ügyében hivatalos személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt a Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség folytat eljárást.

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Komka Péter

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon
2023. június 13. 20:23
az USA-ban az egész tárat belebaszták volna
grrrgo
2023. június 13. 16:49
Azt nem értem ezekbe a cikkekbe, hogy miért kell odaírni, hogy "édesapja" ? Ki megy úgy haza, hogy: - Iiidésápám hol a bökő? - Olyan böközhetnékem támadt máma! - Hajoljon csak közelebb! Hadd súgjak magának valamicskét a filébe! Valószínű inkább így hangzottak el a mondatok: - Gyere ide te ci?&@ny! Úgy szétb?@m a szádat! - Hé, te büdös kölök úgy megüt?@k megkékülsz! Szóval szerintem elég lesz az édesapja helyett az apja szó is! Ha meg nem vér szerinti rokon volt, akkor meg kiírni, hogy mostohaapja, ennyi!
csulak
2023. június 13. 13:16
csak a fejet ,hogy ne santuljon a Fereg !
need-info
2023. június 13. 12:33
Tanyán kik szoktak lakni? Tippeljetek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!