Katasztrofális következményeket vizionál Kadirov a puccs után

2023. június 25. 08:56

A csecsen vezető szerint Prigozsin „dühből” cselekedett egy sor sikertelen üzleti ügylet miatt.

2023. június 25. 08:56
null

Ramzan Kadirov a lázadás vezetőjének, Jevgenyij Prigozsinak az „arroganciáját” bírálta, mondván, az „katasztrofális következményekhez” vezethet. A csecsen vezető a Wagner-vezér visszavonulása után a Telegramon közzétett bejegyzésében azt is állította, Prigozsin „dühből” cselekedett egy sor sikertelen üzleti ügylet miatt – írta az Index.

Kadirov a BBC szerint korábban próbálta lebeszélni Prigozsint, de nem járt sikerrel. „Arra biztattam, hogy hagyja el üzleti ambícióit, és ne keverje azokat a nemzeti fontosságú ügyekkel. Azt hittem, hogy meghallgatott, de kiderült, hogy ez a harag benne mindvégig csak nőtt – fogalmazott.

Nyitókép: AFP

 

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Attologic
2023. június 26. 08:54
valószínű itt van elasva a lényeg. vagy pénzéhes és könnyen árulóvá válik vaki, vagy húséges...és akkor jön a felsorolás: Istenhez, de legalább nemzetéhez, feleségéhez, gyerekeihez, elhívásához, szakmájához... dehát sok az áruló közöttünk, akik mint Júdás elárulta Mesterét.. sajnos számukra jön az örök sötétség...félelem..gyötrelmek. Mert mint tudjuk..mindenki saját tettei gyümölcsét fogja enni. aki irgalmas volt és segítőkész a másikhoz az az élethez..örök élethez jut(ugye ez lesz Jézus vére által, meghintés által) ..aki pedig önző és gyilkos volt, mondjuk kidobatta.kivágatta a kis új életet saját hasából, vagy simán meglopott, átvert vakit, aki nem jelentett számára semmit, na azoknak annyi.....örökké szembesülni fognak az aljasságukkal. és a történet attól szép: így mondja: Jöjjön mindaz, aki ingyen venné az élet vizét!!! Ennyire egyszerű! Jézus kiínálja az élet vizét....ami nem más mint Isten Szelleme..tehát maga az életfolyama
Gonella
2023. június 25. 17:05
prigozsin hodorkovszkíj útjára lépett. túl nagyot akart kaszálni. a sorsa megjósolható, egyelőre megúszta a golyót, de ami késik, nem múlik!
panyigai péter
2023. június 25. 16:49
Kadirovot mindig is jobban kedveltem, mint Prigozsint, sokkal szórakoztatóbb, szép szakálla van, tisztára mint egy Ali baba. És vitézebb is.
barnabibambi
2023. június 25. 14:32
Hé emberek vége a lagzinak! Mellesleg Putyin ismét nyert.Megtudta hogy kik tapsoltak és engedtek ennek az puccsistának.Nos megkapják amit érdemelnek ,azaz hullanak a fejek.Érdekes hogy Putyin már sokadjára kényszerül a megingókat ,a parancs megtagadókat,a fegyelmezetlen emberkéket megregulázni.Kezdjük azzal a Kievi harccsoportal kezdődött ez a trend,a stratégiai fegyvernemeknél és a flottánál folytatódott most pedig a W hadseregnél. .Szóval sok dolga volt Putyinnak eddig is a hadsereg rendbetételével és még lesz is.Mellesleg köztudott hogy ez a W emberke rendszeresen szabotálta a parancsok végrehajtását,taktikai atomfegyvereket követelt és most is a puccs alkalmával az elsődleges célja volt atomfegyvereket akart szerezni .Hála a teremtőnek mert azokkal kisakkozhatta volna Putyint és hamuvá égette volna Ukrajnát .Biztos hogy a nyugat is tudta hogy mi készül de megrettentek hogy elszabadul a pokol.Nem véletlenül élesítette be Putyin az atomfegyvereit.Hiszen ha a nyugat beavatkozott volna már rengeteg hamu lenne a világon.Szinte biztos hogy a forródrót nagyon forró volt!SzÓval emberek vége a lagzinak ideje kijózanodni mert holnap hétfő Magyarországon és MUNKANAP!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!