Ujhelyi kikotyoghatta, mikor lesznek a választások

2023. május 15. 12:25

Az EP-képviselő egy rádióműsorban mondta be a lehetséges dátumot.

2023. május 15. 12:25
null

A Spirit FM hétfő reggeli műsorának vendége volt Ujhelyi István volt MSZP-s, már független Európai Parlamenti képviselő. A beszélgetés elején szóba került, hogy az unió a háború miatt újabb 71 embert akar szankciós listára helyezni. A baloldali politikus kiemelte, bár a magyar kormány három személy esetében ezt nem engedné, ezeket az ügyeket az Európai Bizottság nem köti össze.

Az Európai Bizottság magyar jogállamiságra vonatkozó vizsgálatát a kormány ezen lépései nem befolyásolják”

– jegyezte meg.

A jövő évi EP-, valamint önkormányzati választásra a politikus szavai szerint az ellenzéki pártok más-más stratégiát alkalmaznak. Ujhelyi István belengette,

információi szerint június 9-én lesz a szavazás.

Úgy fogalmazott, hogy az összes ellenzéki párt megpróbálja megmérettetni magát az EP-választáson, ám az önkormányzatin szavai szerint kötelező a közös front kialakítása.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sacrament
2023. május 17. 13:54
Salala kreténkeltető,szoponcokat maszturbáltató mandi,nem kikotyogta hanem tájékoztatást adott,.. höhöö.....egyébként minek indulna a FideSS -akik soha nem tartják be az általuk is elfogadott,aláírt demokratikus szabályokat,állandóan harcolnak ellene- a gonosz ellenség választásán aki nem ad pénzt a tolvajnak höhöö..
formaegy
2023. május 16. 14:04
Akkor még van időd felmászni Gyurcsány hátára, hogy megint potyát kapj, mint a jelen EP képviselőséged! Így kell ezt!, igaz Ujhelyi? A kutya nem szavaz rád mégis zsíros állásod van. Mocskos csaló, hazug, szélhámos, hazaáruló kutya!
LipcsiSzopato
2023. május 15. 16:15
ÚJHÜLY E és a nyomorék nyomentunos pinák mentek a levesbe. Jó, ha 2 DögKutas bekerül ... 1 Mihazánkos ... talán kettő, a többio az meg mind a miénk lesz :)
Vakfolt
2023. május 15. 14:30
Azt az évet kibírjuk, aztán elfelejtünk, Pitya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!