A Bident szexuális zaklatással vádoló nő orosz állampolgárságot kér

2023. május 31. 18:06

Tara Reade Moszkvába utazott és azt nyilatkozta: biztonságban érzi magát az országban, és maradni akar.

2023. május 31. 18:06
null

Moszkvába repült és orosz állampolgárságért folyamodik egy amerikai nő, aki azzal vádolta meg Joe Biden amerikai elnököt, hogy szexuálisan zaklatta őt – olvasható a BBC cikkében. Az 59 éves Tara Reade egy állami orosz hírügynökségnek nyilatkozva azt mondta, hogy

biztonságban érzi magát az országban, és maradni akar.

Reade korábban azt állította, hogy Biden bántalmazta őt, amikor 1993-ban a kongresszusi irodájában dolgozott. Biden határozottan tagadta a vádakat, és egyértelműen kijelentette, hogy „ez soha, de soha nem történt meg”.

A nő Biden asszisztenseként dolgozott, amikor Biden Delaware szenátora volt. Az elnökválasztási kampányának kezdetekor, 2020-ban került a címlapokra, amikor azt állította, hogy a férfi 29 évesen bántalmazta őt a Capitol Hill egyik folyosóján. Azzal vádolta a a jelenlegi elnököt, hogy a falhoz szorította, és a kezét a blúza és a szoknyája alá dugta.

Nyitókép: YouTube 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MyOp
2023. június 01. 15:18
Biztosan nyalta-falta, majd elszenderült a kebelén.
Esvány
2023. június 01. 12:35
De ha valaki nem tesz rendőrségi feljelentést, akkor miért a sajtóban teregeti? Hol van akkor a határ - és főleg ki dönti el - a megalapozott vád és a pillanatnyi érdek vezérelte rágalmazás között?
Csomorkany
2023. június 01. 07:16
Endem mondjuk annyira nem hozna lázba a hölgy, de nem is vagyok amerikai elnök, szóval...
repulok
2023. június 01. 05:55
De miért Moszkva? Dubai, Peking vagy Jeruzsálem szóba sem jöhet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!