Nem, kedves Labrisz, a gyermekeinket akkor sem adjuk!

2023. május 03. 13:30

Értem én, hogy kerülőúton akarjátok manipulálni őket, de így sem fogjuk engedni!

2023. május 03. 13:30
null
Vágvölgyi Gergely

Ha nem lehet közvetlenül a gyerekeket behálózni, uccu neki, hálózzuk be a tanárokat!” – ez lehetett a Labrisz Leszbikus Egyesület mottója, amikor úgy döntöttek, a gyerekek érzékenyítéséhez a pedagógusok érzékenyítésén át vezető utat választják. 

A tervük ugyanis most az, hogy a hírhedt Meseország mindenkié című könyvet felhasználva jutnak el az iskolákba, akár alsós (tehát 6-10 éves!) gyerekekhez, a tanárokat pedig eszközként használják fel ennek érdekében. E célból pedig, hogy meggyőzzék a pedagógusokat, workshopokat szerveznek, szakmai (szakmainak álcázott?) programokra hívják őket, amelyeknek végül is egyetlen konkretizálható célja van:

arról beszélni a gyerekeknek, hogy milyen szép és jó minden, ami kicsit is LMBTQ. 

A jelszó tehát: érzékenyítés mindenekfelett. A forradalom ugyanis nem akadhat meg, mindegy nekik, hogy mit mondanak a jogszabályok, mit a többségi társadalom, a nem megrendelésre készült, hanem szakmailag megalapozott felmérések, vagy éppen a józan ész. Ha a radikális törekvés az, hogy át kell mosni a gyerekek agyát, a célt el kell érni, ha törik, ha szakad. Mennyivel egyszerűbb ugyanis egy domesztikált új generációnak eladni politikai-gazdasági érdekeik szolgálatát, mint a józanság hangjaival érdemi vitát folytatni (amit természetszerűleg nem is nyerhetnek meg). Persze fenntartják azért a nyomást minden fronton, így áll továbbra is a célkeresztben például a kereszténység és a vidéki közösségek. De a fő támadási területük a gyermekeink világa. 

Csöndben jegyzem meg azért: mi is ott leszünk. Ahogy eddig sem néztük tétlenül, hogy célba vették a gyermekeinket.

Megvédjük őket, jogszerű, de határozott eszközökkel.

Azokat pedig, akik gyermekeknek egymást csókolgató fiúkat vagy lányokat mutogatnának, távol tartjuk szemünk fényeitől, azoktól, akikért felelősséggel tartozunk, akik szellemi-lelki és testi jólétét biztosítani hivatottak vagyunk. Nagyon távol fogjuk tartani tőlük azokat, akik elbutításukra törekednek, akik nekik rosszat akarnak és a fertőt hirdetik. 

A normalitás útját járjuk tovább a szélsőliberális hisztéria ellenére. 

Nyitókép: Shutterstock/Mandiner-grafika 

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
helemba
2023. május 04. 14:21
Kivéve, ha a papbácsi akar egy kicsit "szórakozni" valamelyik gyerekkel. Neki szabad. Pedofil papok...
Fed74
2023. május 04. 12:12
Ejnye ejnye Vágvölgyi, állandóan csak a Gyerekek járnak az eszetekben!!!!! Nagy Nemzeti pedofil köcsögök! A papjaitokkal együtt!
Jabu
2023. május 03. 20:44
Nehogy már ne váljanak a kedves gyerekek kordont rázó mocskosbuzizó idiótává.
budihazi gabriellák
2023. május 03. 19:08
Persze, hogy nem adjátok te jellemtelen aberrált pedofil köcsög ti dugjátok őket :D Fohsz Tivadar is megúszhatja a börtönt: Polt Péter megment még egy fideszes pedofilt A Fidesz Budapest XVII. kerületi alpolgármestere éveken át molesztálta nevelt lányát. A lány 11 éves korától többször előfordult, hogy a fideszes fogdosta a lány nemi szervét, kézzel kielégítette. A lakásukban a kislány előtt rendszeresen meztelenül járkált. A lány szobájában és a lakásban több helyen rejtett kamerákat szerelt fel, és ezekkel meztelen felvételeket készített nevelt lányával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!