Megbírságolták a pirózó Fradi-tehetséget

2023. május 09. 19:33

Ifjabb Lisztes Krisztián az Újpest ellen megnyert meccs után vitt be fáklyát a pályára.

2023. május 09. 19:33
null

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága (FEB) pénzbírsággal büntette Lisztes Krisztiánt, a Ferencváros támadóját, mert pirotechnikai eszközt vitt be a pályára az Újpest FC elleni rangadó végén.

Az MLSZ honlapján kedden megjelent közlés szerint a FEB pénzbírság megfizetésére kötelezte a Ferencváros 18 éves játékosát, miután fáklyával lépett a pályára. A zöld-fehérek fiatal támadója remek formában futballozik az elmúlt hetekben, az utóbbi hat bajnokin már ötödször volt eredményes.

Az ügy hátteréhez tartozik, hogy Lisztes az Újpest ellen 3-2-re megnyert idegenbeli mérkőzésen csereként beállva gólt szerzett, a találkozó lefújása után röviddel pedig a ferencvárosi tábor előtt egy fáklyával ünnepelt (aztán visszadobta azt a pályán kívülre.)

Az esetet az egyik MLSZ-ellenőr jelentette a szövetségben.

(MTI, Mandiner)

Nyitókép: Facebook

A magyar futball új sztárja ma 18 éves - idősebb Lisztes Krisztián: „A fiam minden várakozásomat felülmúlta!"

Idézzük fel az előzményeket: talán nem is olyan sokan emlékeznek rá, de a „kis" Lisztes már szinte napra pontosan egy éve, 2022, május 14-én, egy Gyirmót elleni győztes bajnokin (2-1) bemutatkozott a Ferencváros NB I-es csapatában, Olekszandr Zubkov helyett állt be 16 percre.

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2023. május 10. 13:55
Hazugságot terjeszt a mandi. Nem vitt be Lisztes Krisztián semmit: https://magyarnemzet.hu/sport/2023/05/lisztes-krisztian-porul-jarhat-azert-ami-ujpesten-tortent
Anonymtalan
2023. május 10. 08:51
Mandi menjetek a fenébe a szavazásotokkal. Csak a három szélsőség van: igen; nem, de még engedékenyebbnek kellene lenni; és harmadikként meg nem érdekel a magyar foci. Olyant el sem tudtok képzelni, hogy nem érdekel az ügy de érdekel a magyar foci, vagy hogy nem értek egyet, de nem is akarok engedékenyebb lenni, vagy igen egyetértek, de kicsit túltolták a feljelentők.
bölcsbagoly
2023. május 10. 06:38
Honnan vette a cikkíró hogy Lisztes vitte be a pályára fáklyát? Ő már bent volt, amikor a kezébe nyomták, bent a pályán! Ezt nem látta a hülye ellenőr s nem észlelte a cikkíró?
PlutarkhoszCatoMedHabilDebil
2023. május 09. 20:37
Ezt a fiút se az eszéért fogják ellopni, de reméljük, fejlődni fog és jó focista lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!