Feljelentették a magyar bajnokság legújabb csodatinijét, reagált a Ferencváros

2023. május 04. 18:46

Ifjabb Lisztes Krisztián egy pirotechnikai eszközzel ünnepelt az Újpest elleni rangadó után.

2023. május 04. 18:46
null

A Metropol csütörtöki cikke szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi eljárást indított ifjabb Lisztes Krisztián ellen. A Ferencváros egykori legendás játékosának fia az Újpest ellen 3-2-re megnyert idegenbeli mérkőzésen csereként beállva gólt szerzett,

a találkozó lefújása után röviddel pedig a ferencvárosi tábor előtt egy fáklyával ünnepelt.

A MLSZ egyik ellenőre ezt az esetet jelentette a szövetségben. A klub a Metropolnak küldött üzenetében elismerte, valóban feljelentették Lisztest:

„Sajnos igaz a sajtóban ma megjelent hír, az MLSZ valóban fegyelmi eljárást kezdeményezett Lisztes Krisztiánnal szemben is. Egy saját nevelésű, 17 éves játékosról van szó, aki most robbant be az élvonalba. Őszintén reméljük, hogy az eljárás vége maximum egy szóbeli figyelmeztetés lesz, és a jó formában lévő fiatal tehetséget nem tiltják el. Nagyon sajnálnánk, ha az MLSZ bármilyen döntéssel hátráltatná az FTC fiatal tehetségének fejlődését, bármiben kedvezőtlenül befolyásolná pályafutását” – áll a Metropol szerkesztőségéhez eljuttatott közleményben.

Nyitókép: Facebook

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nuknuk
2023. május 05. 15:12
A Fradi egy nigger csapat, amely nemzetközi porondon nulla.
Gèbi
2023. május 05. 12:54
Kis köcsög ez, de ha azt nézzük hogy az apja is csak egy középszerű focista volt, akkor hagyjuk rá a kölyökre a hülyeségét és lépjünk tovább.
csjanos
2023. május 05. 12:08
....no...azért nehogy túltolják...
Box Hill
2023. május 05. 10:13
A csakfoci.hu szerzője. Megfelel, bolondbagoly? Védet a védhetetlent? Mi vagy te, Vörös Hadsereg? https://www.csakfoci.hu/magyar-foci/az-mlsz-tovabbra-sem-engedelyezi-a-pirotechnikat-torveny-tiltja-es-az-egeszsegre-is-karos
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!