Nagy bajban lehetnek az ukránok, már a hírszerzés feje is fegyver- és lőszerhiányról beszél

2023. május 24. 06:33

Kirilo Budanov szerint az ukrán csapatok rosszul vannak felszerelve egy elhúzódó harcra.

2023. május 24. 06:33
null

A japán NHK News arról ír, hogy Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés főnöke a portálnak úgy nyilatkozott: az ukrán fegyveres erők minimális mennyiségű fegyverzettel rendelkeznek a hamarosan kezdődő ellentámadáshoz. Budanov úgy véli, a művelet elhúzódik, a siker vagy kudarc pedig a többi nemzet fegyveres támogatásától függ.

Budanov kifejtette, hogy az ukrán csapatok jelenleg rosszul vannak felszerelve egy elhúzódó harcra. Hangsúlyozta:

sürgősen nagy mennyiségű fegyverre és lőszerre van szükségük, hogy az ellentámadás ne induljon hiába.

Hozzátette: Ukrajnának több fegyverre és lőszerre van szüksége ahhoz, hogy folytatni tudja területeinek felszabadítását.

Nyitókép: Gian Marco Benedetto / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2023. június 18. 15:08
Kirilo Budanov: Oroszokat gyilkoltunk és fogunk gyilkolni https://index.hu/kulfold/2023/05/07/haboru-orosz-ukran-konfliktus-oroszorszag-ukrajna-kijev-moszkva-kreml-vlagyimir-putyin-volodimir-zelenszkij-percrol-percre-vasarnap/kirilo-budanov-ukrajna-gyozelemeig-barhol-meggyilkoljuk-az-oroszokat/ https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20230615-az-ukran-hirszerzes-vezetoje-feltehetoen-egy-berlini-korhazban-fekszik "Budanov az éjszaka meghalt a wiesbadeni klinikán."
Intar
2023. május 24. 19:30
Az ukik atomtöltetű interkontinentális ballisztikus rakétákat, repülőgépről ledobható atombombákat, harctéri taktikai atomfegyvereket és vegyi- valamint biológiai fegyvereket követelnek.
Xplorator
2023. május 24. 16:22
Ez a rosszarcú bugris az ukrán katonai hírszerzés főnöke? Van ezeknél egyetlen olyan, akinek az arca legalább valami minimális civilizáltságot tükröz?
Syr Wullam
2023. május 24. 11:24
A képen nem Budanov látható. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!