A Nép Pártján azt javasolja, hogy a határon túli magyarok ne szavazhassanak

2023. május 24. 07:22

Pista! Áruld már el, mit nyertek ők? Néhány stadionon meg felújított templomon kívül?

2023. május 24. 07:22
null
Jakab Péter
Jakab Péter

„A Nép Pártján azt javasolja, hogy a határon túli magyarok ne szavazhassanak egyetlen magyarországi pártra sem. Boldog Pista, volt fideszes országgyűlési képviselő reagált. Ennyit: Rád biztos nem fognak! Pista! Áruld már el! Azzal, hogy az elmúlt években a hozzád hasonlóakat a határon túliak bejutatták a parlamentbe, mit nyertek ők? Néhány stadionon meg felújított templomon kívül? Semmit. Nem ők nyertek, hanem ti. Nyerészkedtek a magyarokon. Korrupt módon.

Jut eszembe, te hogyhogy még szabadlábon vagy? Mivel is vádol az ügyészség? Hivatali vesztegetés elfogadása? Akkor maradjunk annyiban – függetlenül a Nép Pártján javaslatától –, remélem rád sem fognak szavazni. Se határon innen, se határon túl. Mert ott leszel, ahová a magadfajta való.”

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abafy Alfréd
2023. június 08. 11:23
ez a jaksi az úgynevezett szarházi városi lumpenproli prototipusa
Chardonnay99
2023. május 25. 18:44
Rákosi elvtárs büszke lenne rá.
Domokos
2023. május 25. 17:40
Igazad lehet - törvénymodoitást kellene megalkotni amelyben megfosztani a szavazati jogtól mindazokat akik Magyarország és a magyarok ellen dolgoznak .. Rend és jólét évei következnének .
Dunhill67
2023. május 25. 17:12
na,megtavaszodott,felébredt ez a proli parizerhuszár is...már úgy hiányzott,mint ablakos tótnak a hanyattesés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!