Megtámadták Luhanszkot az ukránok, mégpedig HIMARS rakétákkal

2023. május 29. 08:35

Három civil meghalt.

2023. május 29. 08:35
null

Az TASZSZ orosz hírügynökség arról tudósít, hogy ukrán csapatok három HIMARS rakétát lőttek ki a Luhanszki Népköztársaságban  található Alaznaja városára, ahol három civil meghalt – ezt az ukrán háborús bűncselekményekkel foglalkozó Közös Ellenőrző és Koordinációs Központ (JCCC) LPR-missziója írja a Telegramon. „Május 28-án 15 óra 18 perckor Almaznaja településen

Három M31 és M30A1 GMLRS rakétát lőttek ki” – írják.

A hírügynökségnek helyi hatóságok korábban elmondták, hogy a lövedékes támadásban egy civil meghalt, kilenc további cvil pedig megsebesült. Ezek szerint még ketten meghaltak. Egy ház megsemmisült, sok másik épület, a villamosenergia-vezetékek és a is gázvezeték megrongálódott, írják.

Nyitófotó: HIMARS / AFP

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2023. május 29. 18:33
Amerika támadt , Zelenszkij csak ugráló báb .
ptrfarkas43
2023. május 29. 16:49
Kisrakéta, nagyrakéta, atomrakéta, hitler szövetségesének leszármazottjai addig nem nyugszanak míg lángba nem borítják a világot.
nuknuk
2023. május 29. 15:23
Ukrajna egy összelopott terrorista állam.
llnnhegyi
2023. május 29. 13:46
A háború csúcsán ! USA és orosz rakéták pusztítják Ukrajnát. Biden örül: a provokáció, az uszítás, a fegyverszállításaink célba értek! Sikerült! Hurrá! Ursula, Scholcz is örülnek! De jó! Hozzájárultunk mi is Európa nevében a háborúhoz, mert békések vagyunk,mi náci maradványok, mindenki láthatja,nem esünk vissza a bűnbe,nem döntsük meg az oroszokat,mint ahogy Hitler vértestvérünk szerette volna....!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!