Nem akar hinni az USA az oroszoknak

2023. május 05. 07:09

Erős teóriával állt elő az ISW a Kremlre mért dróncsapásról.

2023. május 05. 07:09
null

Az amerikai Háborús Tanulmányok Intézetét (ISW) arról ír legújabb jelentésében, hogy maga Oroszország mérhetett dróncsapást a Kreml, vagyis saját hatalmi központja ellen: mindezt azért tették volna, hogy betilthassák a május 9-i felvonulásokat, derül ki a jelentésből. Hozzáteszik:

Az Unian ukrán portál így idézi a jelentést: „Az ISW úgy értékelte, hogy a Kreml elleni dróntámadást arra használja fel Oroszország, hogy május 9-i rendezvényeket törölje, valamint az ukrajnai háborút egzisztenciális fenyegetésként tüntesse fel az országra nézve. A Kreml minden bizonnyal az orosz hadsereg leépülését szeretné elfedni azzal, hogy betiltja a parádékat, mert az ilyen eseményeken korszerű orosz katonai felszereléseket mutatnak be, amelyek nagy része megsemmisült a harcokban”.

Nyitókép: Alexander Nemenov / AFP

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2023. május 05. 15:37
Na, ezen szakadtam a röhögéstől! :D :D :D
sagirdilsiz
2023. május 05. 12:27
Partikellékkel a Kremlre? Ráadásul önmerényletben. Amikor Dominique Gaston André Strauss-Kahn óta tudjuk, hogy a leghatásosabb drón a pina?
Igazszó
2023. május 05. 11:46
Szar zsidó hohol propaganda. Hazug is, szánalmas is, aljas is. Olyan mint a zsidó, meg a hohol.
NERbot
2023. május 05. 11:12
Én Csernobil óta mindent elhiszek orosz barátainknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!