Mindent megmozgatnak az oroszok a belgorodi betörésre válaszul

2023. május 23. 07:50

Bejelentették a „terrorellenes művelet” folytatását, gyorsan le akarják zárni.

2023. május 23. 07:50
null

Az Ukrainska Pravda azt írja, hogy Vjacseszlav Gladkov orosz kormányzó kijelentette: folytatódik a belgorodi területen a „terrorellenes művelet” a behatoló fegyveres csoportok ellen.

Emlékeztettek: hétfőn Ukrajna irányából szabotőrök hatoltak be a belgorodi területre. Velük szemben mozgósították a védelmi minisztérium, a titkosszolgálat (FSZB) és a határőrség egységeit is. A kormányzó elmondása szerint

két civilt sebesítettek meg azok a fegyveresek, amelyeket az orosz biztonsági erők még kapcsoltak le.

„Minden szükséges és lehetséges intézkedést végrehajtunk. Várjuk a »terrorellenes művelet« befejezését” – nyilatkozta a kormányzó.

Nyitóképen Putyin és Sojgu szemlét tartanak. Fotó: Yuri KADOBNOV / AFP

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2023. május 23. 12:43
"két civilt sebesítettek meg azok a fegyveresek, amelyeket az orosz biztonsági erők még kapcsoltak le." Milyen nyelven van ez a szöveg, szabjátok meg ott a mandinernél? Már egy egyszerű kijelentő mondatot sem tudtok megfogalmazni? Ideje lesz "látogatást tenni" a téli gulagon elvtársak.
2xli
2023. május 23. 11:42
Kegyetlen lesz a bosszú!
salamonhihii
2023. május 23. 10:00
Orosz az orosz ellen, Putler már a saját népét lövi,17-ben a cár is a háború,az óriás háborús veszteséget ,nyomort elszenvedő , tiltakozó népe közé lövetett..
BAJA
2023. május 23. 09:59
mindent? hun az atom?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!