Ukrajna brit nagykövete: az utolsó orosz katonáig harcolunk

2023. április 09. 14:40

Vadim Prisztajko fordított egyet az „utolsó ukránig” szófordulaton.

2023. április 09. 14:40
null

Az Unian arról ír, hogy Vadim Prisztajko, Ukrajna brit nagykövete a következőt üzente Vlagyimir Putyinnak: Ukrajna „kész az utolsó csepp vérig, az utolsó orosz katonáig harcolni a területeiért”. A nagykövet, mint kiderült,  a Daily Expressnek adott interjúban jelentette ki a fentieket. Szerinte ez az egyetlen lehetséges megoldás Ukrajna számára.

Kijelentette:

Prisztajko ezek után azzal hozakodott elő, hogy Ukrajna minimum egymillió embert toborzott a mozgósítás részeként. Szerinte az oroszokkal összevetve az ukránok képzettebbek és felkészültebbek lesznek a visszavágáskor.

;

Nyitókép: AFPTV / AFP

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Káder János
2023. április 10. 19:42
Ceterum censeo : ukrajnának pusztulnia kell !
Gyzoltan
2023. április 10. 09:31
Ukrajna zsidó vezetése nem tagadja meg magát, nem tagadhatja, nem is szándékozik megtagadnia magát..!
Fila2020
2023. április 10. 06:01
Ez még valósítható, hiszen egy adott pillanatban minden ukrán katona orosznak vallja magát, és senki sem tudja ezt cáfolni.
balbako_
2023. április 09. 17:38
No igen, az angolok is és az amerikaiak is az utolsó ukránig harcolnak, mert Ukrajna már felére fogyatkozott az oroszoknak pedig meg sem kottyant ez a háború.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!