Ukrajna változtatott katonai tervein a kiszivárogott dokumentumok miatt

2023. április 10. 08:09

Komoly az aggodalom Amerikában, a képviselők már a nemzetközi kapcsolataikat féltik a leleplezésektől.

2023. április 10. 08:09
null

A CNN arról ír, hogy Ukrajna kénytelen változtatni katonai tervein, mert kiszivárogtak a titkosított amerikai dokumentumok. A lap szerint ezekből a Pentagon-dokumentumokból kiderül, az Egyesült Államok miképpen kémkedik szövetségesei, illetve ellenségei után is.

Komoly az aggodalom az amerikai képviselők között, akik már attól félnek, hogy veszélybe kerülnek fontos nemzetközi kapcsolataik a leleplezések miatt. Többek között az is kiderült, írják, hogy

kulcsfontosságú szövetségeseit, Dél-Koreát, Izraelt és Ukrajnát is lehallgattja Amerika.

A dokumentumok bemutatják, hogyan szivárogtak be amerikaiak az orosz védelmi minisztériumba, sőt, a Wagner-csoportba különböző lehallgatások révén.

Kép forrása: STAFF / AFP

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2023. április 10. 19:34
Az volt a terv, hogy támadnak, de most, hogy kiderült a terv, leteszik a fegyvert.
letsgobrandon
2023. április 10. 15:53
kulcsfontosságú szövetségeseit, Dél-Koreát, Izraelt és Ukrajnát is lehallgatja Amerika. --- ilyen egy igazi "barát"
Krupp Skya
2023. április 10. 15:11
"Ukrajna változtatott katonai tervein a kiszivárogott dokumentumok miatt" Miután kiszivárgott a Pentagonból hogy az USA nem akar békét az ukránok változtattak a hadi terven és tovább harcolnak. :))))))
kiss.istvan770
2023. április 10. 14:30
Vihar a biliben. Ezerrel megy a hisztériakeltés. Az NSA, és-vagy Pentagon által kiszivárogtatott haditervre másnap közölték az oroszok, hogy kamu. Most még turbózzák egy kicsit. Mindkét fél műholdjai látnak mindent még éjszaka is, de hülyítik a polgárokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!