Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Karácsony Gergelynél nem lesz jobb főpolgármester-jelölt

2023. április 27. 09:17

Karácsony Gergely egy sikeres, zöld városvezető.

2023. április 27. 09:17
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea

„Karácsony Gergely lesz a közös ellenzéki főpolgármester-jelölt?

Igen.

Ebben a kérdésben hol tartanak az egyeztetések a pártokkal?

A Fidesz belső mérései szerint is 60 százalékos Karácsony Gergely támogatottsága a fővárosban. Elsősorban tehát a választók fogják eldönteni, hogy ki lesz Budapest következő főpolgármestere. Karácsony Gergely egy sikeres, zöld városvezető. Minden kormányzati igyekezet ellenére, hogy tönkretegyék és kifosszák a fővárost, a választók azt látják, jó helyen van a kormány Karácsony Gergely kezében.

De tud mondani a Párbeszéd – Zöldeken kívül ellenzéki pártot, amelyiknek a támogatására biztosan számíthat Karácsony Gergely?

Ahogy én látom, taktikai kivárás van az ellenzéki oldalon. Nyilván minden pártnak meg kell hoznia a saját döntését ebben. Természetes, hogy addig nem beszélnek arról, kit fognak támogatni. Nekem meggyőződésem, hogy Karácsony Gergelynél egyik pártnak sem lesz jobb főpolgármester-jelöltje.

A DK-nak sem?

Ha a DK-nak lenne Karácsony Gergelynél jobb főpolgármester-jelöltje, akkor már előállt volna vele. Ha mégis lesz kihívója Karácsony Gergelynek, akkor biztos vagyok abban, hogy ő örömmel áll egy előválasztás elé. Ez már 2019-ben is megtörtént, akkor három kihívóját is legyőzte. Nem gondolom, hogy ez most másképp lenne.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2023. május 02. 08:45
nektek!
Nemkellnév
2023. április 29. 19:26
Istennek van humora: aki külső szépségre érzékeny, azt rondának teremti, aki értelemre, az ostoba lesz. Aki azt hiszi szép, sőt gyönyörű, azt megkínozza az önértékelés dilemmájával. És a többi. Gyúrni kell mindenkinek magára, vazze! De a karizom nem visz sokra, ha az életedben erősnek kell lenned!
tapir32
2023. április 28. 20:33
Karácsony takarodj!
Barakka1962
2023. április 28. 11:47
Az a baj , hogy te agyhalott hiperpasszív fehérjehalmaz , méhlegelők fékezhetetlen agyú pásztora maradsz.... Alkalmatlan mindenre !!!!!!!!!!!! Amúgy ki ez a kistérségi hiperpasszív Pierre Richard?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!