Puzsér Karácsonyról: Olyanokat ígért, amikhez joga sem volt, most meg megy a siránkozás meg a hattyú halála

2023. április 22. 07:37

Keményen odaszólt a kritikus a Főváros anyagi helyzete miatt tiltakozó főpolgármesternek.

2023. április 22. 07:37
null

***

„Úristen, ki kéri számon Karácsony Gergelyen, hogy még a minimum minimumát sem teljesíti? A Lánchíd sem válik sétáló híddá, még a pesti rakpart sem lesz sétáló út, semmit nem adott át a gyalogosoknak. Valójában semmit nem valósított meg abból, amit ígért. Úristen, miket ígért! Budapesti tudományos akadémiát… Az ígéreteinek a nyolcvan százaléka nem teljesült, s nem is állt szándékában teljesíteni azokat. Ráadásul olyan ígéretekről van szó, amihez joga sem volt akkor, amikor megígérte őket” – fejtegette Puzsér Róbert a Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorában. A kritikus annak kapcsán fakadt ki, hogy a főpolgármester bejelentette, a Főváros nem fizet be bizonyos adókat, illetve sanyarú anyagi helyzete miatt beperli a kormányt.

Az ellenzéki politikusok „kritizálhatatlansága” kapcsán Puzsér kitért arra is: „Ha a kormánnyal szemben játssza el valaki azt a szerepjátékot, amit a kormány játszik el Brüsszellel szemben, arra nem szabad rámutatni, mondván, az is indirekt módon a kormányt segíti.”

Majd hangsúlyozta: „A helyzet az, hogy Karácsony olyan dolgokat ígért, amikhez joga sem volt, most meg megy a siránkozás, meg a szabadságharcozás, meg a hattyú halála.”

Nyitókép: Földházi Árpád

A műsor itt, a vonatkozó rész 08:40-től látható:

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2023. április 22. 20:19
Egy 0,5% párt nem is indulhatna Bp. főpolgármesteri pozicióért. Nincs müszaki végzettsége vagy jogi végzettsége semmije nincs.
Micó
2023. április 22. 17:34
Igazad van.De akkor is egy mszp csöcsön lógó muci vagy.
Palatin
2023. április 22. 14:52
Puzsér is ám....Puzsér is csak egy bohóc. Valamicskével talán több humorérzéke van, mint a többinek, de ö is csak a szemkilövetö Raszputyin várvédöje. Megvan itt a mindenkinek a szerepe, a burgonyás Jakabtól, az egészségügyi "szakértökön" keresztül a "filozófusig". Én mint röntgenszemü megfigyelö igen érdekes dolgokat fedezek fel ebben a gyurcsány-féle revansista készülödésben. Puzsér követői zömében belvárosi, alternatív füvesekből, gördeszkabetyárokból, a nagy istentagadó Nietzschét olvasó, a vélt függetlenségüktől felsőbbrendűségi-szindrómában szenvedőkből és néhány Dr. House-rajongóból tevődnek össze. Ö is gyagyás, csak máshogy, mint a leaszfaltozott agyú gyurcsányisták, kétségtelenül szórakoztatóbban. Ezért tünik fel. Puzsér pajtás, te nagyszájú hözöngörobot, még oxigénpalackkal se tudnád megmászni Orbán csizmaszárát. Hülyére keresed magadat ebben a rendszerben, és még panaszkodsz? Gyurcsány haveroddal együtt az elmúlt 10 év alatt megsokszoroztátok a vagyonotokat. Mi kellene még, hogy a börödet kitömjék arannyal?
Palatin
2023. április 22. 14:50
Budapestet a DK-tól és Karácsonytól kell megvédeni és megmenteni. Radnóti, kedvenc költöm ma ilyesmit írna erröl az alkalmatlan Mekk Elekröl: Nem tudhatom Karácsony, hogy neked e város mit jelent, Nékem szűkebb hazám e gyöngyszem, örök, ékes és szent. A sors cikcakkos útjain barangolván, ha újra megcsodálom, Praclid nyoma szívem csücskén oly rút, hogy falra mászom. Hát mit tettél bölcsömet ringató kis hazámmal te ripacs? A városunk fennségét akarókkal miért vagy oly makacs? Miért vagy mostoha Lánchidunkkal, hogy az már tragacs? Egy bohóc vagy Gergő, bár sapkádról hiányzik a pamacs. Árpádunk helyett te Gyurcsányt, e simlis kóklert kedveled, Benne kenyéradódat, pártolódat, utad egyengetőjét leled. Hazád, városod nincs neked, szemed a dícsfénybe réved, Álmodban előtted térdel, kegyeidért esengve árva néped. Mert bölcs és hazádat szerető nem lévén, te lankadt manó, Egy személyben is murisabb vagy mint a jó Hacsek és Sajó. Mamlaszságban, balgaságban sehol nincs hozzád fogható, Se, ki bolsevista árulásra oly szószegön és rögvest kapható.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!