Orbán Viktor: Egy éve ezen a napon újra bizalmat kaptunk

2023. április 03. 08:22

A kormányfő a tavalyi választási győzelemre emlékezett közösségi oldalán.

2023. április 03. 08:22
null

A miniszterelnök Facebook-oldalán rövid posztban emlékezett vissza a tavalyi Fidesz-győzelemre a 2022-es országgyűlési választásokon, más szóval a negyedik kétharmadra, egyben az ötödik miniszterelnöki mandátumának az elnyerésére.

Egy éve ezen a napon újra bizalmat kaptunk. Nekünk Magyarország az első!”

– írta Orbán Viktor.

Nyitókép: Facebook

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2023. április 03. 18:12
Húú, de meg akarnak dolgozni a zöldhasúakert a ballibsi trottyok! Ugattok, de senki sem hallja, öcsi taknyok! Nyert a jobb oldal és ti buktatok! Azért mert ügyetlen, puhapöcsű banda vagytok, mindig csak a külföldiek seggét nyaljátok! Hát persze, könnyebb, ha valaki megmondja, mit kell csinálni! Semmi saját gondolat, újítás! Csak a hazudozás, vartyogás, vinnyogás! Éljen a normalitás; boldog évfordulót! A ballibsi-náciknak meg jó fölfordulást:)
AyaHunasca
2023. április 03. 16:34
Én azt tanácsolom az ellenzéki érzelmű, liberális fiataloknak, hogy hagyják itt Magyarországot. Ne gyűlölködjenek és ne utálkozzanak. Énis ezt teszem. Liberális vagyok amióta az eszemet tudom. Én Hollandiába költözök. Csak Fidesz szavazók maradjanak Magyarországon és akkor mindenki jól jár :)
Igazszó
2023. április 03. 15:14
Kimondták orbánékra a fatvát a "szövetségeseik". Nincs pénz. Nem is lesz. Mindeközben orbán továbbra is csak egy vétótlan gyáva csicska, akit a magyarokkal együtt már nem csak az ukránok, hanem az usa, az eu és a nato is szarrá szopat. Nem arra kell figyelni mit hazudik, hanem arra, amit tesz. Ügynökakták titkosítva. Elszámoltatás helyett a böszme a bandájával a parlamentben, Budaházy és társai a börtönben. 10. szankcios csomag megszavazása - pofán szarva a saját 97%-át. Finn+svéd nato csatlakozás megszavazása. A hohol háborús gépezet ellátása pénzzel, gázzal, árammal, üzemanyaggal, élelmiszerrel, ruházattal, gyógyszerrel, kötszerrel, kiképezve, gyógyítva a hohol gyilkosokat, üdültetve a hohol gyilkosok fattyait. De minden gyáva és sunyi csicskasága hiábavaló, ott ütik, ahol érik. Sajnos a magyarokat is.
Türelem
2023. április 03. 15:03
Érdekes...a finn Anna Marin bukásáról néma csönd honol, a nyugati média annál többet ír róla, valamint a lehetséges kormánykoalícióról, a női jobboldali politikusokról. megértem, a mandiner fogyasztói szívesebben olvasnak a rétes miatti horrorról.......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!