Hivatalos: megérkeztek a Patriot-rakéták Ukrajnába

2023. április 20. 19:47

Bejelentést tett az ukrán védelmi miniszter: „Gyönyörű ukrán égboltunk ma biztonságosabbá válik”.

2023. április 20. 19:47
null

„Az amerikai Patriot-rakéták megérkeztek Ukrajnába” – írta az ország védelmi minisztere Twitteren. Hozzátette: „A gyönyörű ukrán égboltunk ma biztonságosabbá válik”. Aztán

köszönetet mondott az Egyesült Államoknak, Németországnak és Hollandiának.

Arról nincs információ, hány rakétarendszert szállítottak le, és mikor érkeztek meg.

A Sky News arról ír, hogy Washington októberben állapodott meg a rakétarendszerek szállításáról, amelyek repülőgépek, cirkálórakéták és rövidebb hatótávolságú ballisztikus rakéták célba vételére alkalmasak.

 

Nyitókép: Bulent KILIC / AFP

 

 

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vajda
2023. április 21. 14:07
Hatalmas sikert aratott a honvédő orosz hadsereg: Egy orosz harci repülőgép véletlenül lecsapott az Ukrajna melletti, Oroszországhoz tartozó Belgorod városára, robbanást okozva ezzel, írja a TASZSZ orosz hírügynökség az orosz védelmi minisztériumot idézve.
Esvány
2023. április 21. 10:51
Néhány éve hackerek átvették az irányítást egy Törökországba települt német Patriot rakétaüteg fölött. "Hackerek vették át az irányítást egy rövid időre a Bundeswehr török–szír határra telepített egyik Patriot légvédelmi rakétaütege felett – jelentette a német Behörden Spiegel hírportál. " http://nol.hu/kulfold/hackertamadas-ert-egy-nemet-patriot-raketauteget-a-torok-szir-hataron-1550445
HunCsz
2023. április 21. 08:30
Remélem ez megy elöször a szeméttelepre. Hiába az usa mögébújt szörnyetegeknek a halál most a legjobb üzlet. Remélem a világ normálisabb fele (ami a döntő többség a médea hazudozás ellenére) a józanság nevében lezárja ezt az öldöklést és a közös ellenség felefordul. Már Szudánba is elkezdte az ősnáci gyurka bácsiék sátáni szervezte az öldöklést. Sátán kutyái ezek be kell látni és ennek fényébe kell ez ellen felépni a világnak. Szolidalitás és mindennek a kiiktatása az életünkből, ami ezek beépitettek eddig, hogy ide jussunk. Hány száz éve játszák már az emberiséggel. de egyre nyilvánvalobb.
edico
2023. április 21. 08:11
Nincs még elegendő ócskavas Ukrajnában?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!