Kővel és fahusánggal dobálták meg illegális migránsok a magyar rendőröket

2023. április 22. 19:46

A rendőrség az eset után őrizetbe vett egy magát pakisztáninak valló férfit.

2023. április 22. 19:46
null

A Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség a letartóztatását indítványozta annak az őrizetbe vett férfinak, aki kővel és husánggal dobálta a szerb-magyar határt őrző rendőröket.

A magát fiatalkorúnak és pakisztáni származásúnak valló külföldi férfi április 20-án, este két ismeretlen társával együtt akart Szerbiából Magyarországra szökni egy alumínium létra segítségéve – derül ki az ügyészség közleményéből.

Amikor a Csongrád-Csanád vármegyei járőröző rendőrök a helyszínre érkeztek, a migránsok különböző tárgyakkal kezdték őket dobálni. Többek között egy féltégla nagyságú kődarab és egy fahusáng is repült a rendőrök irányába, akiknek végül sikerült elfogniuk a kerítéshez támasztott létra tetején álló elkövetőt.

A nyomozó ügyészség elrendelte a férfi őrizetbe vételét, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A magát perzsa anyanyelvűnek valló bevándorló megtagadta a vallomástételt.

Nyitókép: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Madmax
2024. január 23. 03:50
Onvedelembol tuzet nyitni ,a tobbi majd meggondolja hogy maszkaljon vagy ne...
csulak
2023. április 23. 14:29
ezek csak a golyobol ertenek! ideje a nyelvukon beszelni maskent a nyakunkra nonnek !
enes
2023. április 23. 09:56
SZ P jóban van a szerbekkel. MIért nem kéri meg őket: a határ 1-2 km-es körzetében cipelt látrákat kobozzák el a a rendőreik.
mgyfree
2023. április 23. 08:51
akiknek végül sikerült elfogniuk a kerítéshez támasztott létra tetején álló elkövetőt. nem lett volna könnyebb lelőni, akkor sem marad a kerítés tetején, na ügye!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!