Sokkoló felvételek: ez maradt Marinkából (VIDEÓ)

2023. április 26. 09:47

A városban a háború kezdete óta folyamatosan zajlanak a harcok.

2023. április 26. 09:47
null

Sokkoló drónfelvétel került ki Twitterre a Donyeck megyében található Marinkáról. A háborús övezetben fekvő ukrán várost gyakorlatilag porig rombolták. Mivel a település a frontvonalon fekszik, tavaly február óta szinte folyamatosan zajlik itt a háború.

Az alábbi linken elérhető videó megrázó képsorokat tartalmaz.

***

Nyitókép: Twitter, képernyőkép

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kaldvi
2023. április 26. 20:42
mi a fasz 18+ -os egy romhalmazban?
zsanett-kúnrum
2023. április 26. 12:08
egy kérdésem lenne, szudánban kinek szállít majd fegyvereket a békepárti európai közösség és natoé és az usa?
kispolgarigrofo
2023. április 26. 12:02
akkor hol kezdodott? Az importalt elnyomott oroszajku kisebbsegi Girkin szazados BUK raketaival? Az Odesszkaya Druzsinával, amikor tovaris FSZBsnyikek adtak egy Kalast Budykonak hogy a pro-ukr tuntetok koze lojon? Az oroszparti titushkikkel akiket total nem az oroszok penzeltek es buszokkal kuldtek oket bálhézni Kijebe? Vagy amikor Janikovacsnak leszoltak Muszkvabol hogy nem irhatja ala az EU-s gazdasagi egyuttmukodesi egyezmenyt mert nehogymar ne muszka gyarmat legyenek orokke? A Nuland neni pogacsai miatt volt az egesz, persze. Hogy esetleg az ukranok TENYLEG nem akarnak tobbet a muszka csizma alatt elni az nem is fordulhat elo..
DBZ22
2023. április 26. 11:31
Csak a fenőt tartalmak megjelenítéséhez kell regisztrálni , a többi nézhető , én sem vagyok Twitter felhasználó mégis látok szinte mindent .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!