Képzelt jelentés egy amerikai nagykövettől

2023. április 22. 18:29

Kérem jelentésem eljuttatását az elnök úrhoz!

2023. április 22. 18:29
null
Nagy Ervin
Nagy Ervin

„Gyöngyösi Márton a Széder-esten világossá tette számunkra, hogy az úgynevezett konzervatív fordulat nem visszatérés a párt egykori antiszemita múltjához, így ez jövőbeni kockázatot nem jelent. Biztosított továbbá arról, hogy habár az EP-választásokon külön fognak indulni, önállóságuk nem változtat a 2022-es összefogásban megfogalmazott progresszív célokon, így anyagi támogatásuk továbbra is kívánatos. Jelzem továbbá a külügynek, hogy Gyöngyösi megerősítette, hogy minden kapcsolatát megszakította Oroszországgal. Ennek ellenére itt további információ gyűjtése szükséges más forrásokból. Végül kértem tőle, hogy pártja támogassa a nagykövetség által kezdeményezett plakátkampányunkat, aminek másnap eleget tett. Összességében a Jobbik támogatása a jövőben is kiemelt prioritás. Kérem jelentésem eljuttatását az elnök úrhoz! Tisztelettel: David Pressman.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2023. július 17. 22:58
A fasiszta vagy náci jelzővel való felelőtlen dobálózás a fasizmus és a nácizmus bűneinek és a holokausztnak a relativizálását jelenti. A Fidesz kormánynak köszönhetően Magyarország az EU-ban a legkevésbé antiszemita országok között szerepel, az antiszemitizmust folyamatosan monitorozó zsidó szervezetek felmérése alapján. NER 13 évében csökkent a legnagyobb mértékben a melegekkel szembeni előítélet, és nőtt a melegházasság támogatottsága.
Igazszó
2023. április 24. 11:30
A vétotlan köpcös geci csicska csicskájának szánalmas panaszai. Leszarnak benneteket. A gazdádat is. Ők parancsolnak, ti meg csicskáztok. Gyáván.
csulak
2023. április 23. 14:01
Presmann go home !
Lajoss
2023. április 23. 12:18
Ervinke,ez harmatgyenge..olyan prostisrácos..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!