Kétméteres lángokkal égett egy autó a hetedik kerületi Bethlen utcában (videó)

2023. április 10. 13:30

Videón a megsemmisülés másodpercei.

2023. április 10. 13:30
null

A vezess.hu arról ír, hogy teljesen kiégett egy autó Budapest belvárosában vasárnap, szinte semmi nem maradt belőle. Az eset Budapest VII. kerületében, vagyis Erzsébetvárosban, a Bethlen Gábor utcában történt. A tűz következtében másik két gépjármű is megrongálódott, írják.

Hozzáteszik: a helyszínre kiérkező tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a lángokat, továbbá gondoskodtak az izzó részek visszahűtéséről. A késő esti órákban a tűzesetről egy videó is elkezdett terjedni az interneten, írják, melyből kiderül:

egy A-osztályos Mercedes-Benz kapott lángra

és több mint kétméteres lángcsóvák martalékává vált a ferdehátú kis autó.

Nézze meg a videót az esetről:

 

@wassimbenali Budapest #tiktok #viral #magyar #budapest #fire #fyp ♬ original sound - Wassim Benali

Nyitókép: TikTok-videó

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kapor tyütyü
2023. április 10. 17:29
Nem messze lakom. Tudom miféle környék. Aki errefelé ilyen gépkocsival parádézik, abból simán kinézem, hogy valamelyik ellenérdekelt "üzlettársa", vagy egy rivális kompánia bosszúból alágyújtott a parkoló autójának.
Sorted87
2023. április 10. 17:16
EZ BUDAPEST!!! MEDDIG HAGYJUK MÉG HOGY A BALLIB, BRÜSSZEL PÁRTI, HÁBORÚT TÁMOGATÓ, ÉS SOROS GYÖRGYÖT ISTENÍTŐ KARÁCSONY MIATT IDE JUSSON?!!! EZ MIND MIATTA VAN!!!! :D:D
lurker
2023. április 10. 17:03
de cuki, erzsébetváros párizsra akar hasonlítani
Burg_kastL71-C
2023. április 10. 15:10
Igy, röviden, hogy Bethlen, még sosem olvastam, hallottam, mondtam a VII. kerületi Bethlen Gábor utcát. Biztos egy szekánt ember vagyok. Bocs...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!