Schäfer András kő-papír-ollózással készül a következő válogatott meccsre (VIDEÓ)

2023. március 27. 07:02

„Attól nem kell félni, hogy ő rúgja a tizenegyest” – kommentálta a sérült játékos videóját Szoboszlai Dominik.

2023. március 27. 07:02
null

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy Sallai Roland és Szoboszlai Dominik egészen érdekes módját választotta annak, hogy eldöntsék, ki lője a büntetőt az észtek elleni meccsen. A kő-papír-ollózást Sallai nyerte, viszont a tizenegyes kimaradt.

Szoboszlai először nem akart erről beszélni, végül azt mondta, ez a játék nem az egóról szólt. Sallai is szerette volna rúgni a tizenegyest, ő is, és nem akarta csapatkapitányként eldönteni, ezért sorsoltak. „Úgy gondolom, ha gól lett volna belőle, nem lenne az egészből ekkora ügy. De ebből is tanultunk” – fogalmazott a Lipcse sztárjátékosa.

Schäfer András a TikTok-oldalán reagált az eseményekre:

@schaferdr08 Én fogom rúgni a tiziket #vicc #magyar #magyartiktok #magyarvalogatott #foryou ♬ what you wont do for love - ✰

„Attól nem kell félni, hogy ő rúgja” – kommentálta a sérült játékos videóját Szoboszlai Dominik.

Nyitókép: Facebook

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. március 27. 12:56
Bírom ezt a csávót! Felejthetetlen a németek elleni fejese, hatalmasat sprintelt!
VakzKommondor
2023. március 27. 11:36
Hajrá A németek jól felépítették miután kimenekült az orbáni közpénztemető posványából.
Box Hill
2023. március 27. 09:40
A hülyeség egyenes következménye a kihagyott 11-es. Látszott, hogy enerváltan megbánta a hülyeségét és oda lőtt ahova a kapus eleve dőlt.
..--..
2023. március 27. 08:25
-zsoltkom- Ki rúgja a büntetőt? „Ha kutyaként kezeljük a nőt, évi 150-et fog fizetni!” – így zajlott Schadl és Gazdi legnagyobb átverése (...) Gazdi, azaz R. Róbert a HVG róla szóló cikke szerint már a kilencvenes években magyar szervezett bűnözői körökben mozgott, egy 1997-es autólopásért börtönbe is zárták. Neve később a Fenyő-gyilkosság nyomozati anyagaiban is felbukkant, de nem mint lehetséges gyilkos, hanem mint a külföldi bűnözői kör egyik magyarországi kapcsolata. Később sem tért jó útra, 2011-ben megint büntetőügybe keveredett, aminek végén, 2019-ben sikkasztás és hűtlen kezelés miatt 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélték, három évre felfüggesztve. https://bit.ly/42FxRCW
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!