Megszólalt Szoboszlai a kő-papír-ollózásos botrányról

2023. március 24. 08:07

A Lipcse sztárjátékosa először nem akart beszélni az ügyről.

2023. március 24. 08:07
null

Szoboszlai Dominik és Sallai Roland komoly kritikákat kapott az észtek elleni győztes mérkőzés után, miután kő-papír-olló játékkal döntötték el, ki rúgja a tizenegyest – írja a Magyar Nemzet. Sallai kihagyta a büntetőt, de legközelebb is odaállna a labda mögé. Marco Rossi szövetségi kapitánynak sem tetszett a játék, szerinte szoros meccsen felelőtlenség volt ezt csinálni.

Szoboszlai először nem akart erről beszélni, végül azt mondta, ez a játék nem az egóról szólt. Sallai is szerette volna rúgni a tizenegyest, ő is, és nem akarta csapatkapitányként eldönteni, ezért sorsoltak. „Úgy gondolom, ha gól lett volna belőle, nem lenne az egészből ekkora ügy. De ebből is tanultunk” – fogalmazott a Lipcse sztárjátékosa.

Nyitókép: Szoboszlai Dominik (b) és a gólszerző Ádám Martin, a magyar válogatott játékosai a Himnuszt éneklik a Magyarország -Észtország felkészülési mérkőzés után a Puskás Arénában 2023. március 23-án. A magyar válogatott 1-0-ra nyert.MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. március 25. 15:36
Nem tetszett! Nagyképűségre vall! A csk dönthet ki rúgja, mert ő a szövetségi kapitány meghosszabbított keze a pályán! Megszégyenítették a nemzeti mezt! Következményének kell lennie! Nem veszik komolyan a rájuk bízott feladatot! Még egy megyei akár hány osztály ellen is kellő komolysággal kell venni a mérkőzést! Csalódott vagyok, hogy Szoboszlai Dominik ilyen lezserül vette a csk szalagot és a vele járó felelősséget! Szalai Ádám ilyet nem tett volna! Attól sokkal komolyabb! Rossi mesternek le kell váltani Dominikot a csk pozícióról, nem érdemli meg és mindegy bemegy a labda vagy sem! Előre kell gondolkodni! Nem volt szép tőlük!!!!
gyaloggos
2023. március 25. 13:12
NEM kell ebből ügyet kreálni! AHOGYAN SZOBOSZLAI is fogalmazott, TANULTAK ebből is! ENNYI, és nem több! MÉG egyszer biztosan nem így döntik el, ki rúgja a tizenegyest, hanem már a MÉRKŐZÉS előtt a SZÖVETSÉGI KAPITÁNY kijelöli a rúgót!
u.cserkész
2023. március 24. 19:05
Hétfőn a bolgárok!!! Majd meglátjuk, hogy ez a két fiú mit produkál.
Laszits
2023. március 24. 16:57
Nekem szimpatikus volt a történet. Jelzi a jó, baráti kapcsolatot a két profi játékos közt. Szoboszlai, ahogyan mondta is, nem akarta cs.k.-ként "hatalmi szóval" eldönteni, mert ez egy válogatott és edzőmeccs. Kell e srácoknak is a kikapcsolódás, a kis lazulás. Mikor, ha nem ilyenkor? Pozitív, hogy mindkettő vállalkozott a titzi rúgására. Most Sallai rosszul rúgta, de ez a meccs éppen erről szólt. Most jöjjenek ki a hibák, ne a tétmeccsen. Egyébként nem tudom honnan ered ez a "kö, papír, olló"? Ez egy óvodás játék lehet. Jobb helyeken, pl. a kocsmában, ezt snóblinak hívják. Hajrá magyarok, hajrá Magyaro. !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!