Videón, ahogy Sallai és Szoboszlai kő-papír-ollózik az észtek elleni mérkőzésen

2023. március 23. 22:32

Sallai nyert, de a tizenegyes kimaradt. Marco Rossi felelőtlenségnek nevezte a történteket.

2023. március 23. 22:32
null

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, győzelemmel hangolt a Bulgária elleni Eb-selejtezőre a válogatott, amely Ádám Martin első válogatottbeli góljával 1-0-ra legyőzte Észtország csapatát. A mérkőzésen azonban történt egy futballpályákon ritkán látható jelenet is, nevezetesen, hogy a magyar válogatott két játékosa, Sallai Roland és Szoboszlai Dominik kő-papír-ollóval döntötte el, hogy melyikük rúgja a Magyarországnak megítélt büntetőt. 

Sallai nyert, de a tizenegyest kihagyta. 

Az eset kapcsán a magyarok szövetségi kapitánya, Marco Rossi is kifejtette a véleményét a mérkőzést követő interjúban: „Ha van elsőszámú kijelölt labdarúgó a büntető végrehajtására, akkor lője ő a 11-est. Ha mindez 3-0-nál történik, akkor még meg is érteném, de 1-0-nál ez felelőtlenség volt. Erről már beszéltem Szoboszlaival. Remélem, a jövőben nem ismétlődik meg, mert ha az észtek kiegyenlítenek, akkor nagyon zavart volna még úgy is, hogy ez egy barátságos meccs volt” – nyilatkozta a szakember.

A jelenet alább látható:

Nyitókép: Képmetszet

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfogulatlan
2023. március 24. 11:05
Be kéne tiltani a nyilvános KPO-zást !!! hazárdjáték !!! FUJJJ !!!
zolizolizoltan
2023. március 24. 10:30
Úgy tűnik, Szoboszlai még nem érett a kapitányi posztra.
még fokozza
2023. március 24. 09:46
Biztosan az Akadémián tanulhatták ezt a magas fokú elméleti problémát.
pintyőke
2023. március 24. 09:46
Inkább a pipába ollózott volna valamelyikük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!