„Magyarország a zsidók számára az egyik legbiztonságosabb ország Európában” – írja az amerikai lap

2023. március 08. 12:20

A The American Conservative véleménycikke szerint Magyarországon nincs nagy bevándorló közösség, az utcákon béke van, és ez lelki nyugalommal jár.

2023. március 08. 12:20
null

Magyarország nem követi a nyugati államok példáját a bevándorlás terén. Rod Dreher a The American Conservative oldalán arról írt, hogy a nyugati országokban a közbiztonság romlása miatt egyre többen döntenek hazájuk elhagyása mellett.

A szerző úgy véli, a magyaroknak nincsenek ilyen problémáik.

Bár nem olyan tehetősek, mint a nyugatiak, de az utcáikon béke van, és ez lelki nyugalommal jár. Ennek oka, hogy Magyarországon nincs nagy bevándorló közösség, és ha az Orbán-kormányon múlik, akkor nem is lesz.

„Az egyik legbiztonságosabb ország”

Dreher szerint a Budapestre látogató amerikaiak általános véleménye, hogy nincs olyan amerikai város, amelyben akkora biztonságban éreznék magukat, mint a magyar fővárosban. Pedig Budapest liberális város, amelyet baloldali önkormányzat irányít. De nincsenek olyan kábítószer- és bűnözési problémák, mint más európai és amerikai városokban. A hivatalos statisztikák szerint Magyarország, melyet a globális médiában folyamatosan rágalmaznak, mert miniszterelnöke rosszindulatú dolgokat mond Soros Györgyről,

a zsidók számára az egyik legbiztonságosabb ország Európában.

Magyarországot nem tekintik követendő példának a nyugati államokban. A magyarok európaiak, ám az európai baloldal és az európai (bal- és jobboldali) politikai berendezkedés tagjaiban a halálvágyat látják, ugyanis csak úgy lehet harmóniában élni ezekkel az „importált népekkel és kultúrákkal”, ha az európai gyerekeket arra neveljük, hogy megvessék saját kultúrájukat és hagyományaikat – véli Dreher.

Nyitókép: MTI Fotó: Kallos Bea

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sheu
2023. március 09. 02:26
Én jobban örülnék, ha Magyarország a magyarok számára lenne a legbiztonságosabb, és nem más népcsoportok számára.
kingsjewel
2023. március 08. 23:08
Eddig szidták az országot, most már nem kell áradozni rólunk. Maradjanak otthon.
Igazszó
2023. március 08. 22:49
Mekkora egy szégyen ez már!
mosolygribedli
2023. március 08. 16:58
Szeretjük a zsidó testvéreinket és minden jót kívánunk nekik! Sokat köszönhetünk a zsidóságnak, például Jézus Krisztust, a Messiást, a hitünk kezdőjét és bevégzőjét, és a szent apostolokat. Továbbá számtalan zsidó származású magyar testvérünk öregbítette ennek az országanak az értékét és jóhírét a tudományos és művészeti zsenialitása által, amiért szintén csak köszönetet mondhatunk nekik. Ennek az országnak a kulturált és istenfélő polgárai tehát továbbra is mindent megtesznek majd azért, hogy az antiszemita szélsőjobbos náci kutyák a vicsorgáson és nyüszítésen kívül semmit se árthassanak a Magyarországon élő, vagy ide látogató zsidó barátainknak! Shalom Jeruzsálem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!