Tüntetést szerveztek az amerikai nagykövetség elé Pozsonyban, zengett a „Rosszija! Rosszija!”

2023. március 08. 10:30

Több ezren vettek részt a demonstráción.

2023. március 08. 10:30
null

Bayer Zsolt blogján tette közzé a demonstrációról készült videófelvételeket. Az újságíró azt írta, hogy tízezrek vettek részt a pozsonyi megmozduláson múlt pénteken. 

A videófelvételek szerint az emberek orosz zászlókat lengetve skandálták, hogy „Amerika haza!”, valamint hogy 

„Rosszija! Rosszija!”.

A publicista szerint a felvételeket egy, a tüntetésen résztvevő, felvidéki magyar ismerőse küldte el neki. Az Egyesült Államok szlovákiai nagykövetsége azt írta az eseményt megelőzően, hogy nagyjából kétezer tüntetőre számítanak. 

Nyitókép: Twitter

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2023. március 14. 12:54
Az EU nem indított még kötelezetségmegszegésért vagy akármiért eljárást tótország ellen, mert ugyanolyan színű a zászlójuk, mint az orosz?
Ricsibmf
2023. március 09. 00:09
Az utolsó video - valahogy olyan méltóságteljes volt!
formaegy
2023. március 08. 22:26
„Amerika haza!” Végre egy tökös város!!! Ezt Írom hetek óta! Mi a kurva anyját keres Európában, Ukrajnában a világ legaljasabb terrorista gyilkos állama az USA! Az európai felelősöket mind bíróság elé állítani, amiért asszisztáltak a rühes gyilkos USA háborújához! A büdös korrupt gyilkos Leyennel az élen aki részt vett a rühes Biden szolgálatában az előkészületekben, kidolgozásban, végrehajtásban!!!!!!!!!!!!!!! A rühes Biden kiszolgálók akik gerincre vágták Európát, legyilkoltatják az ukrán embereket, az európai emberek életével játszadoznak! Minden aljas Biden tömeggyilkos kiszolgálót bíróság elé!!!!!!!!!!!!!! Büdös gyilkos amcsik haza!!!!!!!!!!!!!! Húzzatok a büdös francba Európából, gyilkoljátok a saját népeteket terrorista férgek!!!!!!!!!!!! Ennyi! ... Kari Lake 2023. március 8. Amerikai politikus Zelenszkijnek: „Az amerikai fiaink és lányaink nem fognak harcolni a te háborúdban” „Ez nem a mi harcunk. Ez nem a mi háborúnk. Nekünk Amerika az első. A gyerekeink a legfontosabbak” Kari Lake amerikai politikus keményen bírálta Joe Biden háborús narratíváját Így van!!!!!!!!!!!!!! Ez nem a mi háborunk, ez a rühes terrorista Biden háborúja!!! Követelni kell Leyen és a mocskos bandájának felelősségre vonását amiért az európai embereket háborúba sodorták, az európai emberek életével játszanak a büdös terrorista USA érdekekért! Terrorista gyilkos amcsik haza!
Hyazinth
2023. március 08. 21:50
Vágó/Juszt/Parászka/Perintfalvi/Németh P./Kaltenbach/Tóta vagy valamelyik másik majd böffent egyet holnap, hogy a Zóbán hergelte fel a pozsonyiakat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!