Amikor a pletyka gyorsabb, mint Hamilton – kiderült, átigazolhat-e Verstappenékhez a hétszeres világbajnok

2023. március 28. 14:11

A Red Bull csapatfőnöke reagált a pletykákra.

2023. március 28. 14:11
null

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke reagált a Hamilton jövőjével kapcsolatos pletykákra, és elmondta, jelenleg nem látja a hétszeres világbajnok helyét a csapatánál – írta meg a The Sun.

Lewis Hamilton az utóbbi időben nem érzi jól magát a Mercedesnél. Legfőbb riválisa, Max Verstappen nyerte az elmúlt két világbajnokságot, ráadásul a tavalyi évben Hamilton nem is tudta megközelíteni a hollandot. Több pletyka is szárnyra kapott, hogy Hamilton otthagyhatja jelenlegi csapatát, és Verstappen társaként a Red Bullnál folytathatja.

A pletyka olyannyira igaznak bizonyult, hogy Toto Wolf, a Mercedes csapatfőnöke is áldását adta rá, hogy Hamilton máshol folytassa, ha nem sikerül számára világbajnok autót készíteniük. 

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke véget vetett a pletykáknak, és egyértelmúvé tette: továbbra is a jelenlegi pilótáikkal terveznek.

– mondta, majd hozzátette: „Jó párost alkotnak nem csak ebben, de a következő szezonban is. Tehát nem tudom, hová tehetnénk Lewis-t”.

A csapatfőnök ugyanakkor hozzátette: noha nehezen kezdték az idei versenyévadot, nem írná még le a Mercedest. „Biztos vagyok benne, hogy megoldják a gondjaikat" – jelentette ki.

Nyitókép forrása: Giuseppe CACACE / AFP

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fosszília
2023. március 28. 20:21
A tavaly előtti szezonban, a monzai futamon amikor ütköztek verstappennel, a versenybírák azzal indokolták verstappen büntetését, hogy NEM VOLT JOGA OTT TARTÓZKODNI A PÁLYÁN, AHOL hamilton AKART KANYARODNI. NEM VOLT JOGA!!!!! Tehát, ha hamilton "versenyezni" akar, SENKINEK NINCS JOGA EBBEN "AKADÁLYOZNI"!
olajfa1
2023. március 28. 18:59
-1- Hamilton tudja hogy Russel jobb nála!... -2-Hamilton csak akkor tudott győzni ha sokkal gyorsabb autója volt és rosszabb csapattársa! /ezt mondják "előre lezsírozott versenynek".../ -3-Hamilton most megint a legjobb csapatba akarja betenni a seggét... MINDEN MUNKA NÉLKÜL! /ez a rasszizmus!.../ -4-Hamilton sohasem volt a legjobb F1-es pilóta csak a politikai okok miatt nem engedtek senki mást győzni! -5- Örülök. hogy a Red Bull-nál a korrektség győzött... és nem a politikai aljasság és a rasszizmus!
itsipia
2023. március 28. 18:30
Lewis Hamilton====================================Cristiano Ronaldo
-Zsolt-
2023. március 28. 16:19
Na, kezdődik megint Hamilton menetrendszerű szapulása! 🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!