Az ukránok megfejtették, hol kéne Putyint letartóztatni

2023. március 20. 07:44

Vlagyimir Putyin nyáron érkezhet az oroszokkal jó viszonyt ápoló országba.

2023. március 20. 07:44
null

A Kyiv Independent arról ír, hogy a Dél-Afrikai Köztársaságnak kötelessége lesz letartóztatni az orosz elnököt, amennyiben Putyin augusztusban, terv szerint az országba érkezik.

Hozzátették:

nyáron a BRICS-országok (Brazília, Oroszország, India, Kína, Dél-afrikai Köztársaság) tartanak csúcstalálkozót Dél-Afrikában,

ahol természetesen az orosz elnök is ott lehet, ugyanakkor Dél-Afrika tagja a Nemzetközi Büntetőbíróságnak, amely kiadta a nemzetközi elfogatóparancsot Putyin ellen.

Cyril Ramaphosa dél-afrikai elnök ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: „tudomásul vették” az orosz elnök elleni elfogatóparancsot. A helyzetet nem kicsit árnyalja, hogy az afrikai ország kiváló viszonyt ápol az oroszokkal, alig néhány hete tartottak közös hadgyakorlatot.

Nyitókép: Sergei CHIRIKOV / POOL / AFP

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. március 20. 21:03
Ukik milyen pörgősek, csak azt felejtik el, ha Putyint véletlenül letartóztatnák, ami már leírva is vicces, Medvegyev 5 perc múlva megsemmisítené Hoholországot 1 darab, azaz egy darab atommal!
ebalint
2023. március 20. 15:23
Nem bánnám, ha beállítana - mondjuk a jövő héten - erre a hágai bíróságra. Mondjuk egy ezreddel...
ujujuj
2023. március 20. 14:33
Nem fogják letartóztatni. Megpróbálnák, de sajnos valaki elfelejtette iktatni a levelet. Az illetékes rendőr nem ismeri fel. Éppen otthon felejtette a bilincset. Igazán sajnálják. gecinagy pofon lesz ez is a nyugatnak, jobb nem is erőltetni.
roughneck
2023. március 20. 13:14
Putyint pontosan akkor fogja ketartoztatni a "Nemzetkozi Szopobrigad", amikor a magyar hatosag/birosag letartoztatja Fletot 2006-os nepellenes/terrorista buntetteiert... :-))))(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!