Ilyenek lesznek az új metrómegállók (VIDEÓ)

2023. március 11. 17:41

Március 20-án adják át a két állomást.

2023. március 11. 17:41
null

A BKK tájékoztatása szerint március 20-a, hétfő délutántól a 3-as metró hétköznap újra a teljes vonalon, Kőbánya-Kispest és Újpest-központ között jár, de a Nagyvárad téren és a Lehel téren nem állnak meg a szerelvények. Jelentésük szerint hétköznap egész nap a teljes vonalon jár a metró, már az esti órákban sem kell pótlóbuszra szállni.

Hétvégén csak Újpest-központ és a Göncz Árpád városközpont között közlekednek a szerelvények, a Göncz Árpád városközpont és Kőbánya Kispest között az M3-as pótlóbusszal lehet utazni.

Azt írták, a Nagyvárad téren és a Lehel téren még tart a felújítás, ezért ezeken az állomásokon nem állnak meg a szerelvények, a lezárt állomások környéke pótlóbusszal és egyéb járatokkal közelíthető meg. Várhatóan májusban befejeződik a 3-as metró öt és fél éve tartó felújítása.

Karácsony Gergely közösségi oldalán osztott meg egy videót arról, hogyan is fognak kinézni az átadott állomások. A főpolgármester azt írta, az átadás előtt megnézte a felújított és akadálymentesített Nyugati pályaudvar és Arany János utca megállókat, a két állomás közötti alagutat, és a szellőzést biztosító főszellőző alagutat.

 – fogalmazott. 

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hegyaljai
2023. március 12. 21:55
Csak szó van új metrómegállókról, a valóságban ezek felújítottak.
Van Thomas
2023. március 12. 01:55
Szerintem az eredetiek sokkal színesebbek, szebbek voltak.
Vakfolt
2023. március 11. 23:10
Azta lesz három ferdelépcső? Háddejó.
tartarossz.blog
2023. március 11. 23:05
A szocializmusban egy ilyen metrofelújítást pár hónap alatt lezavartak volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!