Antifa támadás: újabb körözéseket adott ki a budapesti rendőrség

2023. március 31. 15:08

Mindhárman német állampolgárok, egyikük egy 21 éves fiatal lány.

2023. március 31. 15:08
null

Mint a Mandiner is beszámolt róla, 2023. február 11-ét megelőzően elkövetett Antifa terrortámadásokkal kapcsolatban a rendőrség eddig négy gyanúsítottat állított elő. Közülük egy német és egy olasz állampolgár letartóztatásban van, egy német állampolgár bűnügyi felügyeletét rendelték el, egy magyar állampolgár szabadlábon védekezik.  A BRFK ezt követően további három német állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

Most a Police.hu újabb körözés alatt álló gyanúsítottakról számolt be.

A 21 éves Aschoff Nele Philippine Maya, a 26 éves Müntnich Paul Joscha, valamint a 29 éves Guntermann Johann a keresett személyek. Mindhárman német állampolgárok. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság oldalán azt írja: „nem tűrjük, hogy akár ideológiai alapon, akár anélkül emberekre támadjanak a fővárosban.”

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. április 01. 15:54
A tettesek egy részének, a hazai segitőiknek, toborzóiknak, felbújtóiknak a nevét szemérmesen rejtegetik a szemkilövő gecik, akik aznap végigasszisztálták az antifa sorozatos törvénysértéseit, provokációit, betiltott jelképekkel majomkodását. A moszados titkosszolgák pedig bottal sem ütik a nyomaikat, mert ök még mais nácikat hajkurásznak, immár 78 éve, pont, mint az ávós felmenőik. De ahol a böszme szabadon tombol a parlamemtben a bandájával, Budaházyt és társait pedig börtönbe zárják, nem azt kell figyelni mit hazudoznak a hatalom kutyái, hanem azt, mit tesznek. Rohadjon meg a sunyin kussoló pintér, meg a köpcös geci csicskája is!
elfújta az ellenszél
2023. március 31. 20:48
Kicsi és nyersanyagban szegény ország vagyunk, még a terroristát is importálni kell. Németek voltak azok is, akik a Ferihegyi úton robbantották az alijázó izraeliták buszát annak idején
madar299
2023. március 31. 19:37
Magyarországi segítők nélkül biztosan nem ment volna . Hol vannak az ún. anti magyarok ?
Namond
2023. március 31. 18:22
Ez 7 a 15-ből. De hol van a hazai segítőik körözése?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!