El Mundo: Ki van zárva, hogy a spanyol kormányfő Magyarországon is látogatást tegyen

2023. február 17. 08:26

A diplomácia az diplomácia.

2023. február 17. 08:26
null

Az El Mundo online felülete arról cikkezett, hogy Pedro Sánchez szocialista spanyol kormányfő négy hónap alatt tizenöt európai fővárosba tesz látogatást. A cikk szerint „ki van zárva”, hogy Sánchez Magyarországra utazzon,

ugyanakkor dolgoznak az olaszországi út előkészítésén,

ez ugyanis két olyan ország, melyek kormánya a Voxszal azonos politikai családba tartozik.

A Mandiner már írt arról, hogy jobbos lapoknak például egyáltalán nem nyilatkozik a dacos spanyol kormányfő. A spanyol miniszterelnök egyrészt a spanyol uniós elnökség miatt, másrészt belpolitikai ellenfeleivel szemben szeretné erősíteni nemzetközi profilját, írja az El Mundo.

Nyitókép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. február 18. 23:27
Zsidó doki haverom: Ki a k...anyád kíváncsi rád/rátok..
Janika50
2023. február 18. 16:34
Félezer éve a portugálokkal bitorolták a világ nagy részét. Siralmas mára hová jutottak, pedig tonna számra rabólták az aranyat mindenhonnan. A 19. században még voltak valahol, de aztán jöttek elvtársék. Ide ne jöjjön.
Janika50
2023. február 18. 16:33
Félezer éve a portugálokkal bitorolták a világ nagy részét. Siralmas mára hová jutottak, pedig tonna számra rabólták az aranyat mindenhonnan. A 19. században még voltak valahol, de aztán jöttek elvtársék.
Sulammit
2023. február 17. 20:03
Te elmebeteg vagy, vagyis vörös komcsi. De nem baj, azért én ellátogatok ismét Barcelonába, habár Katalónia sem a szíved csücske. Ott nagyon kedvesek az emberek, nem olyan bunkók, mint amilyen te vagy szépségem. Azért még meggondolhatod magad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!