Elon Musk: Nem fogjuk megengedni a konfliktus eszkalálódását

2023. február 13. 10:05

A háború kapcsán nyilatkozott az amerikai milliárdos.

2023. február 13. 10:05
null

Scott Kelly, volt NASA asztronauta és amerikai tengerészkapitány a Twitter-oldalán írt Elon Musknak egy üzenetet, miszerint Ukrajnának nagy szüksége van a milliárdos Starlink internetszolgáltatására, s kérte, hogy állítsa vissza a műholdrendszert. „A népirtó invázió elleni védelem nem támadó képesség. Ez a túlélés. Ártatlan életek fognak elveszni. Ön segíthet. Köszönöm.”

Musk: Nem engedjük a konfliktus eszkalálódását

Musk szintén a Twitteren válaszolt a volt asztronauta megkeresésére: 

Kifejtette a milliárdos, hogy a Starlink Ukrajna kommunikációs gerince, különösen a frontvonalakon, viszont „nem fogjuk megengedni, hogy a konfliktus a harmadik világháborúhoz vezessen”.

Nyitókép: Ryan Lash / TED Conferences, LLC / AFP

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zara
2023. február 13. 12:52
Youre smart enough not to swallow media & other propaganda bs. sajnos nem ...nagyon kevesek képesek a hivatalos hamis érzelmi hisztéria elleni állásfoglalásra..
Akitlosz
2023. február 13. 12:51
Azt honnan veszi a Mandiner, hogy Scott Kelly magázza Elon Muskot, viszont Elon Musk tegezi Scott Kellyt? Az idézett eredeti szövegekből mindez nem következik.
Rugo
2023. február 13. 12:48
Ezek az elmebeteg Dékások simán tapsolnának a 3. világháború kitörésének - mert az ártana Orbánnak.
Muki46
2023. február 13. 12:30
Ócska kis káros senki, aki a világ urának képzeli magát. Pont, mint Gates.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!