Wpolityce: A lengyel elnöki tanácsadó szerint Orbán Viktor kishitű ember

2023. február 04. 07:36

Mert nem hisz Ukrajna győzelmében.

2023. február 04. 07:36
null

„Ha Orbán Viktor miniszterelnök nem hisz Ukrajna győzelmében, akkor talán egy kishitű ember. Én csak Ukrajna győzelmében hiszek, és úgy gondolom, hogy a legtöbb lengyel pontosan ugyanezt gondolja" – mondta Marcin Przydacz elnöki tanácsadó a Wpolityce lengyel lapban.

A tanácsadó szerint

Meglep, hogy a magyar szakértők, politikusok,diplomaták ezt nem látják" – tette hozzá. A tanácsadó azt is kifejtette, hogy jó lenne, ha a többi NATO-szövetséges is több forrást fordítson a védelemre. „Együtt egyszerűen erősebbek vagyunk" – magyarázta Przydacz.

Nyitókép: Daniel LEAL / AFP

 

Összesen 205 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2023. február 05. 05:44
A teljes lengyel politikai elit a komplett sajtóval együtt hisz. Józan elemzésnek helye nincs. Keserű ébredés lesz vadaskodassal. Egy olyan háborúban állnak egyik fél mellé akik minimum annyi lebgyelt megoltek mint a másik fél. Kopnek ezek a lengyel sirokra...
XTRO
2023. február 04. 18:26
Te jó isten.. és ez ad tanácsokat. Lehet a nagyapja tanácsolta a varsói felkelést, az is jól sikerült és nagy győzelmet hozott.
Belacska
2023. február 04. 18:11
"Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló!" A tanú
öszödibeszéd
2023. február 04. 17:15
1. állítás: Orbán kishitű vezető, mert nem hisz Ukrajna győzelmében 2. állítás: Orbán meg a többiek adjanak sok fegyvert, mert csak így nyerhet Ukrajna kicsit sántít a logika
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!