Elítéljük a gyűlölet minden formáját!

2023. február 12. 15:34

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja Horn Gyula szobrának leöntését.

2023. február 12. 15:34
null
MSZP

„Horn Gyula volt miniszterelnök XIII. kerületi szobrát szombat éjszaka sárral öntötték le. A XIII. kerületi közterület-felügyelők a térfigyelő kamerák felvétele alapján feljelentést tettek, és gondoskodnak a szobor megtisztításáról.

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja Horn Gyula szobrának leöntését vagy sárral való bekenését, a demokratikus baloldal kirekesztését.

Nem szabad teret engedni a közéletben olyan szélsőséges nézeteknek, amelyek táptalajt adnak a gyűlölködésnek.

Az MSZP a gyűlölet minden formáját elítéli! Egy olyan biztonságos és békés országért dolgozik, ahol nincs helye a gyűlöletnek.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuper
2023. február 13. 14:18
Mi az az MSZP? Valami külföldi takarítócég? Még egy vödör szarra se tellett! Felháborító! Hova fajul a Világ! Most azonban el lehet mondani, hogy a Gyulát le se szarják! :-)))))))))))))
amca
2023. február 13. 09:26
Nem kellene hazaárulóknak, gyilkosoknak szobrot állítani. Ez a szemét gyilkos a saját népét lőtte. PPS géppisztollyal. Pufajkában. Mindkettő komcsi jelvény. Úgyis döglött meg. Csak oroszul beszélt a végén. Isten malmai....
MZ/X
2023. február 13. 08:37
Mocskos gyilkos pufajkás volt a Gyula...
tapir32
2023. február 13. 03:41
El kéne távolíttatni a szobrot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!