Amerikai vezérkari főnök: Oroszország elveszítette a háborút

2023. február 14. 22:38

Mark Milley tábornok szerint Putyin „azt hitte, hogy gyorsan legyőzheti Ukrajnát, széttöri a NATO-szövetséget, és büntetlenül cselekedhet.”

2023. február 14. 22:38
null

Mark Milley, az amerikai fegyveres erők egyesített vezérkarának vezetője szerint Oroszország elvesztette a háborút, állítása szerint Putyin „stratégiai, operatív és taktikai” vereséget szenvedett, és most „globális páriává vált” – tájékoztatott kedden a Daily Mail.

Milley Brüsszelben elmondta, hogy

Oroszország már „elvesztette” a háborút Ukrajnában, ahogy közeledik brutális inváziójának egyéves évfordulója – folytatta gondolatát Mark Milley tábornok. Milley azonban egy újabb orosz offenzíva lehetőségéről is beszélt.

 

***

Nyitókép: MTI/EPA/Sascha Steinbach

Összesen 232 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bájron
2023. február 16. 00:34
Ki ez a takony????? Tán fasszopó???? Azzzzzz!
Koncz Katalin
2023. február 16. 00:21
ÖN SZERINT! (per pillanat téved) Lényeg: Végre legyen béke!!!
Atti bá
2023. február 15. 20:54
Jól van jenki. Álmodj csak tovább.
svejk11
2023. február 15. 20:28
Ilyen már volt egyszer... "A Pearl Harbor elleni japán támadás – avagy Pearl Harbor-i csata – a Japán Császári Haditengerészet által végrehajtott rajtaütésszerű légicsapás volt az Egyesült Államok Csendes-óceáni Flottájának Hawaii-szigeteken lévő fő támaszpontja ellen 1941. december 7-én. A japán támadás az amerikai Csendes-óceáni Flotta nagy részét harcképtelenné tette, ami legfőképpen azért történhetett meg, mert a Pearl Harbor-i katonai parancsnokok nem készültek fel egy ilyen támadásra. Válaszul az Egyesült Államok másnap, 1941. december 8-án hadat üzent a Japán Császárságnak." A Mosszkva cirkáló megrongálása (elsüllyesztése) sem olyan óriási csapás, ami a háború megnyerését vonná magaután. Az Usa vezérkari főnöke olvagathatná az elődeinek történelmi munkáit, akik meg tudták fordítani az eseményeket. Nem a propagandára fordították az energiájukat, dolgoztak a sikerért, és a jól végzett munka után volt miről írni az újságíróknak is ! A suszter maradjon a kaptafánál, katonák a harctereken !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!